Celina fra Stryn ble Eurojackpot-millionær

Celina fra Stryn ble Eurojackpot-millionær

FLAKS: Celina Kacperska (28) fra Stryn ble vinner av den nasjonale premien i Eurojackpot.

Foto: Privat

Celina fra Stryn ble Eurojackpot-millionær

- Nei, nå tuller du! Du tuller ikke? Det var Celina Kacperska (28) fra Stryn sin første reaksjon da Norsk Tipping ringte fredag kveld og kunne fortelle henne at hun hadde blitt millionær.

Celina Kacperska fra Stryn trodde ikke helt på at hun var blitt millionær når Norsk Tipping ringte fredag kveld. 

- Nei, nå tuller du! Du tuller ikke? Vet du det er fantastisk. Å herregud, jeg har hatt en travel dag i dag, så dette var kjempekjekt, sier hun og ler godt. 

Skal feire med mann og barn

- Jeg er helt i sjokk ennå, det er helt utrolig. Dette var en veldig god beskjed. Mannen min kommer hjem i morgen så da skal jeg feire med ham og datteren min, sier 28-åringen.

Skal gjøre litt for familien

Jeg vet ikke hva jeg skal finne på for premien, men kanskje gjøre litt for familien. Det er så mye fint man kan gjøre, sier 28-åringen fra Stryn. 

Vi gratulerer! 

Spill Eurojackpot, du også!

Så mye kan du vinne neste fredag

En norsk mann fra Fjell i Hordaland hadde 5+1 rette i kveldens trekning, og vant dermed over 6,5 millioner kroner.  Ingen spillere klarte å prikke inn fem rette hovedtall og to rette stjernetall denne fredagen, så førstepremiepotten legger på seg.

Neste fredag kan du vinne ca. 464 millioner kroner med 5+2 rette, andrepremien 5+1 anslås til ca. 20 mill.

Din tur neste uke? Spill Eurojackpot her før fredag kl.19.00

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)