eurojackpotvinnerhistorie

Eurojackpot millionær nummer 400: - Jeg ble helt satt ut

Tirsdag var det klart for vårens siste trekning i Eurojackpot. Det var ingen som tok 1. premien i kveldens trekning, men èn heldig spiller ble allikevel Eurojackpot-millionær nummer 400 i Norge.

MILLION-FEIRING: Mannen fra Gulen har god grunn til å feire når helgen kommer.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonForfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:31. mai 2022Endret:3. januar 2023

Selv om det ikke var noen som tok den gjeveste premien i kveldens Eurojackpot-trekning var det over 18 000 små og store premier som ble delt ut rundt om i landet. Aller heldigst var en mann i 40-årene fra Gulen i Vestland. Han vant den nasjonale premien på 1 million kroner og ble med det Eurojackpot-millionær nummer 400 i Norge.

Million-premie nummer 400 på vei til Gulen

- Jeg ble helt satt ut. Det er en veldig god beskjed å få, sa mannen glad med skjelven stemme da Norsk Tipping ringte tirsdag kveld. 

Mannen satt og så på Youtube da den hyggelige telefonen kom. 

- Jeg har begynt å spille litt Eurojackpot i det siste, så det var veldig bra, sier heldige vinneren. 

Mannen ønsker å være anonym, men forteller at det er noen han er nødt til å ringe og dele den hyggelige nyheten med.

- Jeg må nok ringe foreldrene mine og fortelle dem om dette, sier mannen glad.

Den uforventede millionen er nå på vei til mannens konto, men han har ingen store planer for hva pengene skal gå til.

- Planen er at pengene skal gå til å betale gjeld, men en feiring til helgen blir det nok, avslutter den nybakte millionæren.

Kupongen ble kjøpt på internett.

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ca 171 millioner på fredag

Neste trekning i Eurojackpot er allerede fredag 3. juni. Da vil det ligge ca 171 millioner kroner i premie til en eventuell alenevinner med 5+2 rette. Andrepremien anslås til å bli på ca. 28 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler