eurojackpot

Eurojackpot fredag: Hvem blir hoppende glad denne gangen?

Fredag er kvelden for Eurojackpot - spillet med de største pottene -som nå er på ca. 467 millioner kroner.

FREDDAN': Det er muligheter for fredagsfølelse i rikt monn for de som spiller om de store summene i Eurojackpot.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:4. mai 2021Endret:2. januar 2023

Når man spiller om ca. 467 millioner så kiler det litt ekstra i magen, og en andrepremiepott på ca. 26 millioner er en solid trøstepremie. Det er i tillegg mange andre premier å vinne i Eurojackpot på fredag, men man må ha flaks og mye flaks. Har man så mye flaks at man får 5+2 rette tall i Eurojackpot vil livet trolig aldri bli det samme igjen. 

Hver uke blir en norsk spiller Eurojackpot-millionær

Norske Eurojackpot-spillere liker å vinne stort og noen vinner store premier. I løpet av et år blir 52 norske spillere garantert millionærer med Eurojackpot. Det er nemlig en nasjonal tilleggspremie på en million kroner som trekkes hver eneste fredag. Denne ukentlige millionpremien kommer i tillegg til de andre premiepottene og er eksklusiv for norske Eurojackpot-spillere. 

Andelslag - en spennende måte å spille Eurojackpot

Forrige uke var det et andelslag som vant den nasjonale premien i Eurojackpot. Andelsbank gir Eurojackpot-spillere muligheten til å spille systemspill sammen med andre spillere. For hver andel man kjøper betaler man 10 prosent av totalinnsatsen, og får 10 prosent av en eventuell gevinst. 

Andelsbank finnes her

Man kan kjøpe så mange andeler man ønsker. Ved å delta i større systemspill øker muligheten for å få en eller flere premier, fordi systemene dekker flere kombinasjoner av tall.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fredag er det ca. 467 mill. i potten

Fredag 7. mai er det altså ny trekning i Eurojackpot. Da ingen tok førstepremien under forrige fredags trekning har potten vokst til ca. 467 millioner kroner. Andrepremiepotten er ca. 26 millioner kroner. Hver fredag trekkes også som nevnt en nasjonal vinner uavhengig av Eurojackpots hovedtrekning, som vinner 1 million kroner.

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler