eurojackpotvinnerhistorie

Fersk millionær feirer med ny sofa til kjerringa

En heldig mann fra Troms kunne juble høyt i bilen på vei hjem, da han sikret seg den nasjonale premien  i Eurojackpot på 1 million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100.000 kroner.

JUBELKVELD: - Denne helgen bare må bli bra, jubler den ferske Eurojackpot-millionæren.
Forfatterbilde Norsk TippingAnne Siri NørstebøPublisert:17. august 2018Endret:2. januar 2023

- Mener du det? At jeg er blitt millionær? Det er den beste telefonen jeg har fått på lenge, sier mannen fra Skjervøy i Troms når han får millionær-beskjeden.

Spill Eurojackpot her

Feirer med sofa 

Mannen satt i bilen når han fikk vinnertelefonen.  Han ble svært overrasket over den gode nyheten fredag 17. august.

- Jeg blir helt skjelven her jeg, nå tipper jeg det er ei hjemme som blir fornøyd.

Kona har nemlig siklet på en bestemt sofa, og det lenge. 

- Det skal blir så gøy når jeg kommer hjem nå og kan fortelle henne dette. Jeg må pønske ut en morsom måte å si dette på. En ting er sikkert, nå skal det i hvertfall bli ny sofa på kjerringa, forteller den glade vinneren og ler.

Reisegavekortet falt også i smak hos den ferske millionæren, som gleder seg til å planlegge neste utfart. Vinnerkupongen kjøpte han hos Norsk Tipping på nett.

Førstepremiepotten vokser

Ingen spillere klarte å prikke inn de fem rette hovedtallene og de to stjernetallene fredag 17. august, og dermed legger førstepremiepotten på seg.

Fredag 24. august kan du vinne ca. 474 millioner kroner. En nordmann stakk imidlertid av med andrepremien i Eurojackpot på hele 14,4 millioner kroner. 

Din tur neste uke? Spill Eurojackpot her før fredag kl. 19.00

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler