Eurojackpot: Trenger ikke tredemølle for å få pulsøkning her

Eurojackpot: Trenger ikke tredemølle for å få pulsøkning her

SVETTEØKT: Å få Telefonen fra Hamar fredag kveld, kan gjør noen og enhver svett.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Eurojackpot: Trenger ikke tredemølle for å få pulsøkning her

Å vinne et millionbeløp fører mest sannsynlig til pulsøkning for de som får oppleve det. Fredag blir det garantert norsk millionutbetaling - og ikke glem at 1. premiepotten har vokst seg ganske så gedigen.

Ca. 446 millioner kroner er «spart opp» i 1. premiepotten gjennom de siste ukene i Eurojackpot. En eventuell alenevinner vil med andre ord kunne få en svært omveltende opplevelse fredag 25. februar. 

Eurojackpot har spillefrist fredag kl. 19.00

Eurojackpot-pall

Skulle vi få en alenevinner fra Norge, vil premien gå inn på 2. plass over utbetalinger fra Norsk Tipping. Eurojackpot - spillet med de høye pottene - har ikke uventet hele «pallen» for høye premier i Norge. Se bare her:

1. plass: Mannlig vinner av 485,1 millioner kroner, 26. juni 2020. - Jeg er glad og nummen, sa vinneren - som mildt sagt ble satt ut av å vinne nærmere en halv milliard kroner.

2. plass: Mannlig vinner av 443,9 millioner kroner, 20. september 2019. «Wow», «absurd», «surrealistisk» og «sprøtt» var noen av ordene vinneren tok i bruk for å beskrive hvordan det føltes.

3. plass: Mannlig vinner av 441,3 millioner kroner, 18. august 2017. - Kanskje jeg skal kjøpe meg en fotballspiller, sa en humrende vinner etter å ha fått Telefonen fra Hamar. 

LES OGSÅ: 2. premiene for norske vinnere i Eurojackpot ble forsterket gjennom et premiesikringsfond i november 2021. Les mer om dette her.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Økt hjertefrekvens

Skulle det ikke bli de astronomiske premiesummene, er det likevel Eurojackpot-spenning for alle norske spillere fredag. Hver trekning utbetales en nasjonal premie på 1 million kroner - til enten én spiller eller en andelsbank. 

Forrige fredag var det er treningsivrig kar fra Bodø som sikret seg den nasjonale millionen. Norsk Tipping fikk ikke tak i ham på første ringeforsøk, men litt utpå kvelden svarte en svett nordlending. 

– Jeg var på tredemølla og rakk ikke ta telefonen, men jeg har lagret vinnernummeret, så jeg visste at det var dere som ringte, sa vinneren, som fortsatt sto i treningsøyet da Norsk Tipping ringte for andre gang.

Treningspulsen hadde gått ned etter økta, men hjertefrekvensen bykset opp igjen da han fikk Telefonen fra Hamar. 

– Oi, oi, helt utrolig. Nå ble det virkelig hjertebank her, sa en lattermildt bodøværing.

Eurojackpot har spillefrist fredag kl. 19.00

            

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2021: 2 844 151
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 0
  • Antall millionærer i 2021 (Norge): 65
  • Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 25 931 120