eurojackpot

Eurojackpot: Trønder vant 2,7 mill. fredag – får du Telefonen fra Hamar i kveld?

Fredag sikret en kvinne fra Trondheim seg en bit av tredjepremiepotten i Eurojackpot. Tirsdag har førstepremiepotten vokst til ca. 241 millioner kroner.

GULL-TELEFON: Skulle du være så heldig å vinne et millionbeløp på tirsdag, vil du få en telefon fra Norsk Tippings vinnernummer.Foto: Ola Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:18. mars 2024Endret:19. mars 2024

Ingen tok med seg førstepremiepotten ved forrige trekning fredag 15. mars. Dermed får den lov til å vokse frem til neste trekning tirsdag 19. mars, og vil være på ca. 241 millioner kroner.

Både andre- og tredjepremiepotten røyk på fredag. Blant tredjepremievinnerne befant det seg en kvinne i 50-årene fra Trondheim som kunne juble over nøyaktig 2 778 560 kroner inn på konto.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

«Million-kauking»

Vi lyktes ikke med å få kontakt med tredjepremievinneren fra Trondheim fredag kveld, men dagen derpå fikk vi endelig snakket med den heldige kvinnen. Hun hadde da vært klar over sin nye millionær-status siden kvelden før.

– Jeg tenkte at «nå ringer det en selger igjen – også på fredagskvelden, da», humret vinneren da hun forklarte hvorfor hun ikke svarte på anropene fra Norsk Tipping.

Da hun sjekket i appen skjønte hun imidlertid hvorfor telefonen hadde ringt.

– Det er nesten så man ikke tror det er sant. Jeg ble så klart glad, også kjenner man på alt mulig på en gang, lo trønderen.

Den ferske millionæren hadde foreløpig kun røpet premien til ektemannen, og har tenkt til å holde millionær-statusen nokså hemmelig.

– Han kauka om mulig enda høyere enn meg, gapskrattet den heldige vinneren.

Premien hadde hun tenkt til å bruke på ny bil, betaling av lån og til sparing.

Foreløpig hadde det ikke blitt noe feiring av den nyervervede millionpremien, men helgen var fortsatt lang.

– Vi får sjå hva vi finner på, avsluttet den blide trønderen, som ønsker å være anonym.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Vi sitter klare på tirsdag

Allerede på tirsdag braker det altså løs igjen – denne gangen med ca. 241 millioner kroner i førstepremiepotten til den eller de som måtte klare alle 5 + 2 rette. Andrepremien vil være på ca. 19 millioner kroner.

Som alltid drar vi også i gang den nasjonale tilleggstrekningen av 1 million kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler