105 Eurojackpot-millioner står klare

105 Eurojackpot-millioner står klare

EUROJACKPOT: Det er 105 millioner grunner til å levere Eurojackpot fredag kveld. Spillerfrist for Eurojackpot er kl. 19.00 fredag.

Ill: Adobe Stock

105 Eurojackpot-millioner står klare

Vil demningen holde eller vil premiefloden på ca. 105 millioner kroner skylle over en heldig vinner? 

Det er igjen duket for en ny runde Eurojackpot. Spillet med de virkelig store pottene.

Forrige uke var det en finsk og en polsk spiller som trolig slo knute på seg av ren og skjær vinnerglede. De hadde begge 5+2 rette og delte dermed 1. premiepotten som da var på ca. 934 millioner kroner. 

Men det var også heldige nordmenn som hadde spilt Eurojackpot fredag 13. august. 

Forrige uke ga feiring i Lillestrøm og Voss

Åtte spillere hadde 5+1 rette og delte dermed andrepremiepotten. 

Én av disse var en spiller fra Lillestrøm som vant ca 8,7 millioner kroner og fikk gledessjokk.

- Å herregud! Nå ble det en gledens kveld. Jeg må sette meg ned litt her tror jeg. Da ble det virkelig en fin helg da.

- Det tar nok en stund før dette går helt opp for meg, sier den sjokkerte mannen i 30-årene fra Lillestrøm som ønsket å betale ned gjeld, kjøpe hus og ny bil. 

En heldig kar fra Voss ble også millionær da han vant den nasjonale premien på 1 million kroner i Eurojackpot. 

-  Dette var veldig, veldig kjekt. Nå blir det feiring i kveld. Jeg har det jo svært bra som jeg har det, men premien skal nok komme godt til nytte uansett, sa den overraskede vossingen muntert. 

Denne ukens premiepotter

Førstepremiepotten ligger nå på ca. 105 millioner kroner før trekningen 20. august mens 2. premiepotten ligger på ca. 20 millioner kroner. 

Les også: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Premien bare de Norske Eurojackpot-spillerne kan vinne

Dersom man legger inn kupong før spillefristen, holder man i liv både i drømmen om usannsynlig store premier og  tilleggspremien på 1 million kroner som bare de norske Eurojackpot-spillerne kan vinne. 

Hver fredag trekkes nemlig èn vinner av 1 million kroner blant alle som har spilt Eurojackpot hos Norsk Tipping til den aktuelle trekningen. (Vinnersjansen for denne premien er 1:1,6 mill. per rekke.)

Lykke til!

            

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekkeLes mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2020: 2 947 840
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 1
  • Antall millionærer i 2020 (Norge): 77
  • Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 485 100 285 kr