eurojackpot

Eurojackpot: Voksen 1. premie en uke etter «milliardsmellen»

Inngangen til helga blir neppe bedre enn å få en telefon fra Norsk Tipping. Fredag er 1. premiepotten i Eurojackpot igjen på tur oppover. 

EUROJACKPOT-SPENNING: Det er klart for ukas andre Eurojackpot-trekning fredag - og det kan være spennende å ha et lodd eller flere i hatten.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:25. mai 2022Endret:3. januar 2023

Ingen hentet hjem 1. premien på tirsdagens trekning. Dermed vil ca. 174 millioner kroner gå til den som klarer å prikke inn 5+2 rette fredag - gitt at vi får en alenevinner. 2. premiepotten er heller ikke til å kimse av: ca. 34 millioner kroner.

Eurojackpot kan spilles både tirsdager og fredager - og har spillefrist kl. 19.00 begge dager

Tysk milliardjubel

Det var forrige fredag at over 1 milliard kroner lå i 1. premiepotten. Og jammen var det en rekke som gikk inn. Denne ble levert i Tyskland - og det var en andelsbank bestående av 15 spillere som delte den nette summen av 1 131 011 315 kroner.

I samme trekning fikk vi to norske millionærer; en kar fra Oppaker i Viken som vant 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie, samt en mann fra Drag i Nordland, som hentet hjem rett under 1,4 millioner kroner i 3. premie. 

– Vi holder på med hyttebygging, så denne premien kom som bestilt, sa den glade nordlendingen etter trekningen forrige fredag.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Grining i Drammen

Den ferskeste Eurjackpot-millionæren her til lands, er Roar Flaglien (54) fra Drammen. Tirsdag ble han trukket ut som vinner av nasjonal tilleggspremie på 1 million kroner. Det ble meget god stemning da anropet fra Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000 lyste opp på telefonen.

– Nei, nå tror jeg at jeg begynner å grine. En sånn følelse har jeg aldri hatt i kroppen. Det føles helt vilt. Dette må være den beste telefonen jeg har fått til nå, sa en leende vinner.

(Saken fortsetter under bildet).

GLAD DRAMMENSER: Roar Flaglien ble Eurojackpot-millionær tirsdag. (Foto: Privat)

Noen stor feiring ble det imidlertid ikke for drammenseren tirsdag kveld. 

– Jeg jobber som salgssjåfør hos Aulie Lompebakeri, og må opp klokken fire om morgenen, sa han - men la til at det kunne komme en feiring senere i uka.

PS: Både fredager og tirsdager trekkes en vinner av nasjonal tilleggspremie på 1 million kroner. Vinneren trekkes av alle norske innleverte rekker, og her trenger man ikke å ha noen rette tall for å vinne. 

Eurojackpot kan spilles både tirsdager og fredager - og har spillefrist kl. 19.00 begge dager

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler