Vant i Eurojackpot: - Nå blir det USA-tur

Vant i Eurojackpot: - Nå blir det USA-tur

DRØMMEFERIE I VENTE: For den nybakte millionæren og kona venter nå tur til USA.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Vant i Eurojackpot: - Nå blir det USA-tur

Den nasjonale Eurojackpot-vinneren kunne ikke tro det var sant da Norsk Tipping ringte. Nå blir det drømmereise på han og kona.

53-åringen fra Sarpsborg kunne ikke tro det da milliontelefonen fra Hamar kom fredag kveld.

- Nei, du kødder ikke med meg nå? Mener du dette, utbryter den ferske millionæren.

Kanskje er det din tur neste gang? Spill Eurojackpot her!

- I morgen blir det fest!

Hver uke trekkes det ut én spiller som har levert Eurojackpot hos Norsk Tipping, som blir vinner av den nasjonale premien på 1 million kroner og et reisegavekort på 100.000 kroner. Denne uken ble det nettopp mannen fra Sarpsborg som ikke helt kunne tro at det var sant.

- Jeg er litt satt ut. Også tror jeg ikke helt på deg ennå, sier vinneren som inrømmer at 1 million og reisegavekort kommer godt med.

- Vi kommer nok til å pusse opp litt for pengene. Også blir det tur til USA sammen med kona, kanskje Florida. Jeg har vært i USA før også og syns det er veldig bra, sier Sarpingen som sakte men sikkert tror på det faktum at han nettopp har blitt millionær.

- Det er jo bare helt fantastisk. Vi må feire med en skikkelig fest i morgen, konstaterer han.

Lever Eurojackpot før fredag kl. 19 her!

Over 400 millioner neste uke

Ingen spillere hadde fem rette og to stjernetall under hovedtrekningen fredag 2. mars. dermed gjør potten på nytt et byks, og er på ca. 403 millioner kroner neste trekning.

Dette er kveldens trukne hovedtall:

16 - 18 - 20 - 27 - 46

Stjernetall:

3 - 5

Ikke nok med at det er ca. 403 millioner kroner i første premiepotten neste uke. Du kan også vinne ca. 22 millioner på andrepremien.

Spill her!

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)