Vant i Eurojackpot - reiser til Bali

Vant i Eurojackpot - reiser til Bali

VARMERE STRØK: Det blir reise til varmere strøk for mannen som fredag vant 1 million samt et reisegavekort på 100.000 kroner i Eurojackpot.

Vant i Eurojackpot - reiser til Bali

Stemningen gikk i taket da vi ringte en mann i 50-årene fra Sotra for å fortelle at han var årets første Eurojackpot-millionær. Han har allerede planene klare. 

Fredag 5. januar var det klart for årets første Eurojackpot-trekning. Den heldigste denne kvelden var en mann i 50-årene fra Sotra som stakk av med 1 million kroner. I tillegg får han et reisegavekort på 100.000 kroner.

Når vi ringer sitter mannen og spiller kort med venner, og stemningen er allerede god før vi forteller hva det gjelder. 

- Endelig! Dette er første gangen jeg vinner noe som helst, jubler mannen sammen med vennene i bakgrunnen. 

Den glade vinneren har allerede planer for pengene.

- Det blir nok i hvert fall ny bil, sier mannen. 

Reiser til varmere strøk

I tillegg til milliongevinsten får også mannen et reisegavekort på 100.000 kroner. På spørsmål om hvor han kunne tenke seg å reise har han også her et klart svar.

- Jeg har lenge hatt lyst på en tur til Bali. Kanskje det blir noen uker der snart, forteller mannen lattermildt. 

Mannen forteller at kvelden skal feires med mer kortspill og moro. 

Vi graulerer!

Ca. 523 millioner neste uke

Det var ingen som klarte å prikke inn de riktige tallene denne kvelden. Det betyr at fredag 12. januar vokser potten til ca. 523 millioner kroner. 

Spill Eurojackpot her!

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får fem prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)