eurojackpotvinnerhistorie

Vi har fått kontakt med den ferske Eurojackpot-millionæren

En kvinne fra Hønefoss ble trukket ut som nasjonal vinner i Eurojackpot fredag kveld. Slik reagerte hun på gladnyheten.

TOK ENDELIG TELEFONEN: Kvinnen fra Hønefoss trodde ikke det hun hørte da vi tok fram gullrøret og ringte henne med millionnyheten.Pernille Storholm Skaret
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:5. juli 2019Endret:2. januar 2023

Hver fredag trekker vi ut en heldig vinner av 1 million kroner, samt et reisegavekort på 100.000 kroner i Eurojackpot. Denne gangen var det en kvinne fra Hønefoss som ble den heldige vinneren av tilleggsspillet, men vi fikk ikke kontakt med henne fredag kveld.

Ydmyk og glad

Mandag formiddag fikk Norsk Tipping endelig tak i vinneren fra Hønefoss. Kvinnen sier hun så at hun hadde noen ubesvarte anrop, men tenkte ikke noe særlig over det. Hun hadde ikke lagret vinnernummeret, men sa at det likevel var noe kjent ved nummeret, 625 60 000.

- Jeg har ikke turt å tro at jeg har vunnet før jeg fikk prate med dere, men det er altså sant. Dette er så gøy, utbryter den ferske Eurojackpot-millionæren.

Kvinnen er på vei til Oslo med familien når vi får kontakt. Fra hovedstaden skal ferden gå videre på en ferietur.

- Vi har nettopp startet ferieturen vår for i år, men nå gleder jeg meg allerede til neste sommer. Da skal jeg ta med hele familien til Kroatia. Det skal bli så fint, sier kvinnen som ønsker å være anonym. 

Utover strand, sol og sommer, skal premien brukes med omhu. Kvinnen sier at det blir noe nedbetaling av gjeld, i tillegg til at hun skal dele premien med familien.

- Det er helt sprøtt. Det blir rart å sjekke kontoen nå, sier den glade kvinnen avslutningsvis. 

Kupongen ble kjøpt via Norsk Tippings app.

Vi gratulerer!

Neste fredag kan du vinne ca. 163 millioner

Kveldens tall:

50 - 1 - 48 - 15 - 34

Stjernetall: 10 - 6

Ingen spillere traff på samtlige tall fredag 5. juli, og det betyr at spenningen øker neste uke. Potten legger nemlig på seg. Dersom du er alene om å gjette deg frem til alle tallene neste trekning, kan du vinne rundt 163 millioner kroner. 

Lykke til!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:1 mill. per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler