Nordmann vant 44 millioner i Eurojackpot

Nordmann vant 44 millioner i Eurojackpot

STORGEVINST: En norsk spiller hanket med seg over 44 millioner kroner da han vant 2. premien i Eurojackpot.

Nordmann vant 44 millioner i Eurojackpot

En norsk spiller stakk av med over 44 millioner kroner etter å ha prikket inn 5+1 rette tall i Eurojackpot. Den enorme førstepremien gikk til to spillere fra Tyskland. 

Det var to tyske spillere som delte den enorme potten på 90 millioner euro - ca. 850 millioner kroner etter dagens kurs.

Selv om det ikke var noen norske spillere som gikk helt til topps denne gangen, var det likevel en heldig norsk spiller som prikket 2. premien (5+1) og stakk av med hele 44.607.305 kroner.

Fredagens hovedtall: 2 - 7 - 24 - 38 - 45
Stjernetall: 5 - 8

Her kan du levere Eurojackpot

Mannen fikk seg en stor overraskelse da vi fikk kontakt dagen etter trekningen. Han var nemlig ikke klar over den store gevinsten fra kvelden før.

- Er du gæren, det er helt sinnsykt mye penger, sier mannen når vi forteller at han har blitt over 44 millioner kroner rikere.

Mannen forteller at det i førsteomgang blir en liten feiring med de nærmeste.

Vi gratulerer!

LES MER: Dette er den største premieutbetalingen i norgeshistorien

Spill Eurojackpot før fredag klokka 19.00!

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)