eurojackpot

Eurojackpot: Vil noen gaule over ca. 220 mill. i kveld?

Tirsdag ligger ca. 220 millioner kroner klare i førstepremiepotten. Får vi en ny norsk storvinner? Mens vi venter i spenning tar vi et tilbakeblikk på fredagstrekningen da en 43 år gammel mann fra Kolbotn ble Eurojackpot-millionær.

STORE SMIL: Store potter kommer med en overhengende fare for særdeles brede glis. Får vi noen norske storvinnere på tirsdag?Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:18. desember 2022Endret:10. januar 2023

På tirsdag kan du – dersom du er (ekstremt) heldig og er den eneste som har alle 5 + 2 rette – sitte igjen med en premie på ca. 220 millioner kroner.

Forrige fredag var det ingen som kapret verken første- eller andrepremiepotten, men som alltid hadde vi 1 million kroner på lur til den som ble trukket ut i den norske tilleggstrekningen. Fredag ble den heldige en 43 år gammel mann fra Kolbotn som ble ganske så glad da Telefonen fra Hamar ringte og forstyrret ham midt i kveldsrutinen.

– Nå skal vi gaule og juble løs 

– Hæ? Tuller du? Lo den ferske Eurojackpot-millionæren da han fikk millionbeskjeden. 

– Det var julepresangen sin det, sa han mens han hastet bort til kona et annet sted i huset.

Norsk Tipping ble satt over på høyttaler for å gjenta det glade budskapet. Hun trodde nemlig ikke på at det mannen nettopp hadde fortalt kunne være sant.

– Så utrolig bra, jublet hun og brøt ut i latter.

– Det er helt vilt. Er det mulig? Svarte mannen tilbake.

LES OGSÅ: Tid for en timeout i spillingen? Det kan forebygge problemer

– Kona har nettopp fått korona her og trengte en opptur. Dette var en fryktelig hyggelig telefon. Du må gjerne ringe oftere, spøkte vinneren og fortalte at han faktisk vant 3 000 kroner i Lotto i sommer.

– Nå blir det sommerferie i hvert fall. Det skal jeg love deg. Vi hadde egentlig tenkt til å bruke penger på oppussing i sommer, men nå kan vi gjøre begge deler. Vi får betale litt lån også. Litt fornuftige må vi være, men vi må også ha noe å glede oss til.

Selv om man plutselig har blitt millionær går likevel livet og hverdagen sin vante gang – også for ferske Eurojackpot-millionærer.

– Jeg skulle egentlig legge unger, jeg, men dette var den hyggeligste avbrytelsen noensinne. Nå skal vi gaule og juble løs når jeg legger på her, avsluttet den meget glade vinneren.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Alltid 1 million kroner i norsk tilleggspremie

Allerede tirsdag braker det løs igjen i Eurojackpot. Om vi igjen får gauling over at noen har stukket av med ca. 220 millioner kroner gjenstår å se, men vi kan uansett love at vi som alltid stiller med 1 million kroner til den eller de som vinner den nasjonale tilleggspremien.

Andrepremiepotten er anslått å ligge på ca. 41 millioner kroner.

Med det gjenstår det bare å si:

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler