eurojackpotvinnerhistoriefremside

Vant 1 million i Eurojackpot – feiret til langt på natt

Ingen spillere stakk av med førstepremiepotten. Likevel var det 14 spillere som stakk av med million-gevinster.

TELEFONEN FRA HAMAR: Lørdag fikk vi kontakt med mannen som vant 1 million.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:19. mai 2023Endret:20. mai 2023

Selv om ingen klarte å kapre den gjeve førstepremiepotten, var det flere utenlandske spillere som dro i havn store premier. En danske, en svenske og en spiller fra Slovakia delte andrepremiepotten. De sikret seg dermed 10,5 millioner kroner hver. Ti utenlandske spillere delte også tredjepremiepotten. De innkasserte dermed 1,1 million kroner hver.

Vi fikk én fersk millionær her til lands. En mann stakk av med den nasjonale premien på 1 million kroner. Fredag fikk vi ikke kontakt, men lørdag ettermiddag svarte mannen.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

– Trodde det var teknisk feil

En mann i 50-årene fra Gjøvik i Innlandet ble trukket ut som den nasjonale vinner i Eurojackpot. Han ble forsøkt ringt fredag, men var da ute og luftet hunden. Da han så anropene, ble pulsen høy.

– Da jeg sjekket telefonen trodde jeg at det var teknisk feil eller noe koselig. Jeg håpet selvfølgelig mest på det siste, sier mannen og ler.

Mannen leste fredag at det var en mann fra Gjøvik som hadde vunnet og at han ville bli forsøkt oppringt igjen lørdag. Norsk Tipping møtte dermed en svært glad mann i andre enden, selv om søvnen hadde vært minimal.

– Da jeg så resultatet i appen ringte jeg familie og venner. Vi feiret til langt på natt, forteller den glade mannen.

Vi gratulerer!

Eurojackpot
19. mai 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Tre million-potter tirsdag

Førstkommende tirsdag ligger det tre potter av god størrelse klare for trekning: Førstepremiepotten som er på ca. 468 millioner kroner, andrepremiepotten på ca. 11 millioner kroner og sist men ikke minst den norske tilleggspremien på 1 million kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler