eurojackpotvinnerhistoriefremside

Ble Eurojackpot-millionær: – Beste tirsdagen ever

En kvinne fra Drammen fikk tidenes tirsdag – hun ble nemlig trukket ut som den heldige vinner av den nasjonale premien på 1 million kroner.

TELEFONEN FRA HAMAR: En kvinne fra Drammen fikk det glade Eurojackpot-budskap og 1 million på konto.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:21. mars 2023

Ingen sikret seg førstepremiepotten i Eurojackpot denne gangen, som nå stiger til ca. 735 millioner kroner. Andrepremiepotten fikk også stå urørt, men det ble likevel et aldri så lite premiedryss: én nordmann vant 1 million og fem utenlandske spillere sikret seg nemlig en del av tredjepremiepotten og vant 1,5 millioner kroner hver seg. De heldige var fire tyskere og en slovaker.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vant 1 million: – Dette var en super overraskelse

En kvinne i 50-årene fra Drammen i Viken stakk av med den nasjonale premien på 1 million kroner. Hun befant seg hjemme da vi fikk tak i henne, men hun trengte å se det svart på hvitt før hun trodde på budskapet hun fikk servert.

– Nå må jeg sette deg på høyttaler her, sier kvinnen før hun setter seg. Drammenseren var riktignok alene hjemme, men begynte umiddelbart å skjelve og måtte sjekke resultatet i appen fort.

– Jeg har aldri vunnet så stort før. Bare små premier ... Nå er jeg ganske satt ut.

Kvinnen skulle bruke pengene med omhu, men hun skulle også unne seg en spesiell reise.

– Nå skal jeg få tatt meg en tur til Island. Dette var en super overraskelse. Beste tirsdagen ever, avslutter kvinnen.

Kupongen kjøpte hun via Norsk Tippings app.

Eurojackpot
21. mars 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Høye potter fredag

Neste trekning i Eurojackpot er fredag 24. mars. Førstepremiepotten anslås til ca. 735 millioner kroner etter gjeldende kurs på trekningsdag. Andrepremien er ca. 40 millioner kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler