eurojackpotvinnerhistorie

To nordmenn ble Eurojackpot-millionærer

To vestlendinger i 20-åra kan nå kalle seg Eurojackpot-millionærer etter trekningen fredag 21. august. Første- og andrepremien var det ingen slo kloa i - dermed øker begge pottene til neste trekning.

Det ble dobbel Eurojackpot-glede da to nordmenn i 20-åra sikret seg millionærtittelen.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:21. august 2020Endret:2. januar 2023

Både andre- og førstepremiepotten sto uberørte etter Eurojackpot-trekningen fredag 21. august. Det betyr at vi har en økende første- og andrepremiepott til neste ukes trekning. Noen som ikke var uberørte fredag kveld var Øyvind på 25 år fra Bergen og en kvinne på 23 år fra Bømlo. De ble begge Eurojackpot-millionærer!

- Trenger ikke vippse meg for middagen i kveld

Hver uke trekker Norsk Tipping ut en tilfeldig Eurojackpot-spiller som vinner 1 millioner kroner og et reisegavekort til en verdi har 100 000 kroner. Fredag 21. august var det Øyvind på 25 år fra Bergen som ble den heldige uttrukne. Dermed fikk han Telefonen fra Hamar med en gledelig nyhet.

- Gratulerer du har vunnet 1 million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100 000 kroner.

- Nei? Tuller du, sa Øyvind, før latteren tok overhånd en stund. Han kunne fortelle at han aldri har vunnet før, og heller egentlig aldri trodd at han skulle vinne.

Men denne gangen var det nettopp Øyvind sin tur. Og selv om det allerede var god stemning, da vinneren befant seg på hyttetur med noen kompiser, forteller Øyvind at det kanskje ville bli litt ekstra feiring fredag kveld.

- Jeg skal fortelle det til de andre når jeg har lagt på med deg. Da skal de i alle fall få slippe å vippse for middagen i kveld, sa Øyvind, med et glis.

Som 25-åring er 1 million kroner gull verdt, når man ønsker seg inn på boligmarkedet. Og det er det Øyvind nå sikter seg inn på. Reisegavekortet må han tenke litt mer på. Det er tross alt vanskelig å forutse når man kan reise igjen, sier Øyvind.

Kupongen ble kjøpt via Norsk Tipping sin app.  

Trenger ikke pante etter festen

Syv personer delte 3. premien på litt over 7 millioner i Eurojackpot-trekningen 21. august. En av disse var en 23 år gammel kvinne fra Bømlo, som sikret seg nøyaktig 1 053 650 kroner. Vi tok kontakt for å overbringe millionnyheten.

- Gratulerer! Du har vunnet 1 053 650 kroner i Eurojackpot!

- Hæ?! Det ble stille i andre enden før hun fortsatte: - Nei, nå kødder du med meg? Oh my god, så gøy! Fy søren for en glede jeg har i kroppen min nå. 

Kvinnen fra Bømlo fortalte at hun hadde en liten fest fredag kveld, og som student, tenkte hun at det kunne være en fordel dagen etter.

- Det blir jo igjen noe pant etter slike kvelder, som jeg kunne ha nytte av som student, men nå trenger jeg vel ikke den panten egentlig, sa vinneren mens hun lo høylytt. 

Premien skal hun bruke fornuftig ved å spare til et eventuelt boligkjøp senere. Akkurat nå skal hun fokusere på studiene, men håper etterhvert også å ta seg en ferie når det blir mulig igjen. Hun ønsker å være anonym.

Kupongen ble kjøpt via Norsk Tipping sin app

Vi gratulerer så mye til de nybakte Eurojackpot-millionærene!

Nye muligheter neste uke - vinn 360 millioner

De uberørte første- og andrepremiepottene gjør nå et byks. Neste uke kan du stikke av med cirka 360 millioner kroner dersom du er alene om å ha alle de korrekte tallene (5+2). Andrepremiepotten er neste uke på omtrent 48 millioner kroner. Det er med andre ord mulig å bli mangemillionær dersom du leverer Eurojackpot før fredag klokken 19:00.

Husk at vi også en nasjonal trekning i tillegg til hovedtrekningen. Det betyr at det garantert er en norsk Eurojackpot-spiller som vinner 1 million kroner og et gavekort til en verdi har 100 000 kroner.

Lykke til!              

Vinnersannsynlighet Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersannsynligheten blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersannsynligheten 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1.250.000 per rekke. Les mer om vinnersannsynlighet i Eurojackpot her.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2019: 2 363 577

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019 (Norge): 1

  • Antall millionærer i 2019 (Norge): 76

  • Høyeste premieutbetaling i 2019 (Norge): 443 904 560 kr

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler