eurojackpotvinnerhistoriefremside

Ble Eurojackpot-millionær fredag – først fire dager senere svarte hun Telefonen fra Hamar

En kvinne fra Tønsberg var én av fire spillere som hadde 5+1 rette i Eurojackpot fredag. Vi lyktes ikke med å få kontakt med andrepremievinneren samme helg, men tirsdag fikk vi endelig svar.

ØKTE: Tirsdag er førstepremiepotten i Eurojackpot på ca. 234 millioner kroner.Foto: Veikkaus
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadForfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:24. november 2023Endret:28. november 2023

Ingen prikket inn 5+2 rette fredag kveld. Dermed blir førstepremiepotten på ca. 234 mill. tirsdag.

Fire spillere hadde 5+1 rette og får fylt opp kontoen med 4,5 millioner kroner hver. Den ene var en kvinne fra Tønsberg i Vestfold og Telemark.

De andre kom fra Sverige, Finland og Slovenia.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vi ringer alltid flere ganger

Vi ønsker alltid å ta en prat med de som vinner millionpremier hos oss. Det er fordi vi vil sørge for at de er klar over premien og dele våre gratulasjoner, i tillegg til å dele nødvendig praktisk informasjon rundt utbetaling av premie. Ved premier på over 2,5 millioner kroner tilbyr vi også økonomisk og juridisk veiledning via advokatfirmaet Dehn.

Da vi ikke fikk kontakt med den norske andrepremievinneren samme helg, gjorde vi derfor nye forsøk den påfølgende uka – og tirsdag 28. november fikk vi endelig napp.

– Fy flate, det var moro

Det var en svært fornøyd andrepremievinner som svarte i andre enden da Telefonen fra Hamar ringte på ny. Svarene på hvorfor hun ikke hadde tatt telefonen var både enkle og hverdagslige.

– På fredagskvelden hadde vi lagt oss da dere ringte. Dagen etter var jeg akkurat ute med søpla da dere ringte igjen, ler Tønsberg-kvinnen, som ønsker å være anonym.

– Så nå har jeg ventet på at dere skulle ringe meg tilbake igjen.

Selv om det nå hadde gått noen dager siden hun prikket inn 5+1 rette føltes det fortsatt like uvirkelig.

– Fy flate, det var moro. Jeg kjente igjen nummeret dere ringte fra da jeg sjekket mobilen lørdag morgen, for det har jeg lagret. «Det må være Eurojackpot», tenkte jeg før jeg gikk inn og sjekket i mobilen. Det er helt ufattelig. Det har ikke gått opp for meg ennå, forteller hun entusiastisk.

Tønsberg-kvinnen spiller vanligvis ikke på Eurojackpot, men denne fredagen hadde hun «slengt inn» en kupong etter å ha vunnet en liten Lotto-gevinst. Da Norsk Tipping snakket med henne hadde premien allerede kommet inn på konto.

– De kom inn på konto i går. Jeg har vært mange ganger inne og sjekka. Det er en like rar følelse hver gang. Jeg har vært veldig heldig.

Premien skulle brukes til å betale ned litt lån, men resten skulle få stå litt på konto.

– Jeg skal ta det litt med ro, og bruke god tid til å tenke, sier vinneren.

Million-nyheten har spredd seg

Den gode nyheten hadde allerede rukket å spre seg i nærmiljøet, etter at hun og ektemannen hadde fortalt familie.

– Barnebarnet har ringt rundt til alle han kjenner. Det var en far som ringte meg og lurte på om det stemte, for han mente at sønnen ikke kunne fare runt med slike løgner, ler den ferske millionæren, som bare har gode ting å si om alt pratet.

– Det har vært bare positive tilbakemeldinger, svarer hun blidt.

Noen feiring hadde hun og ektemannen foreløpig ingen planer om, men allerede dagen etter skulle de spise ute med familien, som er en fast førjulstradisjon.

– Men nå kan alle få bestille tre retter – og dessert, legger hun lattermildt til.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

«Ta telefonen, Norsk Tipping »

Den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner gikk til en mann fra Bærum i Viken. Han satt hjemme og slappet av da han fikk telefonen fra Norsk Tipping.

– Oi, det er helt nydelig. Jeg hadde lagret nummeret under «Ta telefonen, Norsk Tipping», humrer en glad og fornøyd Eurojackpot-millionær.

Mannen leverte kupongen på mobilen ved halv fem-tiden fredag ettermiddag. Noen timer senere vant han altså 1 million kroner.

– Jeg trodde ikke jeg skulle få oppleve å få en sånn telefon. Jeg skal bruke pengene til å betale ned gammel moro, og jeg skal unne meg noe ekstra, sier mannen.

Norsk Tippinhg gratulerer begge de heldige vinnerne!

Eurojackpot
24. november 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Tirsdagens potter

Tirsdag 28. november er det ny Eurojackpot-trekning. Førstepremiepotten er på ca. 234 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca11 millioner kroner.

Som vanlig har vi den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler