eurojackpot

Nytt premiedryss i Eurojackpot i kveld?

Forrige ukes Eurojackpot-trekning sørget for et godt premiedryss her til lands - med hele tre norske millionvinnere. Blir det flere norske premier i kveld? Spenningen stiger mens det nærmer seg ny trekning i Eurojackpot med ca. 213 mill. i førstepremiepotten.

STORE PREMIER: Eurojackpot gjør fredagskvelden ekstra spennende.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:11. desember 2020Endret:2. januar 2023

Fredag 4. desember delte to nordmenn tredjepremien i Eurojackpot med fire utenlandske spillere, og kunne glede seg over nøyaktig 1 123 640 kroner hver. I tillegg vant, som alltid, én norsk spiller den nasjonale Eurojackpot-premien på 1 million kroner, samt et reisegavekort til en verdi av 100 000 kroner.

Million-lefser

De to heldige tredjepremievinnerne var en mann fra Drammen og en kvinne fra Mo i Rana. Drammenseren hadde tidligere lagret Norsk Tippings vinnernummer som "Millionær", men hadde aldri sett for seg at det skulle "gå troll i ord".

- Du verden for en julepresang! Det føles ganske vilt akkurat nå. Ganske vilt, sa den blide millionvinneren fra Drammen.

Noen ganger griper de mest uventede ting inn i hverdagens vanlige tralt. Kvinnen fra Mo i Rana stod og smurte lefser da Telefonen fra Hamar ringte midt i fredagskosen.

- Nå ble jeg helt skjelven. Du tuller ikke nå? Jeg tror ikke jeg klarer å smøre lefser i kveld i hvert fall, lo den ferske Eurojackpot-millionæren. Selv om lefser er godt - er det ganske flott med 1,1 million ekstra på konto. Les mer om trekningen og vinnerne her.

Hadde vært vilt om Norsk Tipping ringte

Hver Eurojackpot-trekning ender alltid med én millionvinner uavhengig resultatet av hovedtrekningen. Den nasjonale Eurojackpot-vinneren trekkes tilfeldig ut blant alle norske Eurojackpot-spillere, og vinneren kan glede seg over 1 million kroner samt et reisegavekort på 100 000 kroner.

Sist fredag ble en ung mann fra Hamar nasjonal vinner av Eurojackpot. Hamarsingen hadde to venner på besøk da vinnertelefonen ringte fra samme by.

- Du kødder nå? Er det sant? Det er helt sykt, sa den unge millionæren da Norsk Tipping serverte vinnerbeskjeden.

- Jeg fortalte vennene mine at jeg hadde spilt, og at det hadde vært helt vilt om Norsk Tipping ringte. Det er en drøm som går i oppfyllelse. Du har gjort helgen min sykt mye sykere. Tusen takk, svarte den unge vinneren til Norsk Tippings trekningsredaktør.

Pengene skulle brukes på bil og leilighet. Les mer om den nasjonale Eurojackpot-vinneren her.

Bli med på spenningen

I kveld er det klart for ny Eurojackpot-trekning med ca. 213 millioner kroner i førstepremiepotten. Spiller man før kl. 19.00 er man med på spenningen.

            

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2019: 2 363 577

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019 (Norge): 1

  • Antall millionærer i 2019 (Norge): 76

  • Høyeste premieutbetaling i 2019 (Norge): 443 904 560 kr

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler