eurojackpotvinnerhistoriefremside

Eurojackpot: Norsk andrepremievinner var en del av et «spillelag»

Ingen tok førstepremien i Eurojackpot på fredag. Her hjemme fikk vi likevel en andrepremievinner som i realiteten viste seg å være flere ...

MILLION-JUBEL: Et «spillelag» på 24 kan glede seg over å ha sikret seg 3,7 mill. på deling.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:12. mai 2023

Førstepremiepotten i Eurojackpot fikk stå etter fredagens trekning. Den rekker derfor å vokse seg til ca. 290 millioner kroner før neste trekning tirsdag 16. mai.

Andrepremiepotten fikk derimot bein å gå på: Fem spillere hadde 5+1 rette – deriblant en 57 år gammel mann fra Bodø i Nordland. Han kan nå se frem til at kontoen vokser med nøyaktig 3 786 695 kroner før han må dele premien på 24.

I den norske tilleggstrekningen var det en andelsbank bestående av 10 spillere som trakk det lengste strået. De delte dermed millionen og kan glede seg over 100 000 kroner hver.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Egentlig 24 Eurojackpot-vinnere

Allerede fra Norsk Tipping introduserte seg var det god stemning å spore i den andre enden, og stemningen ble ikke akkurat noe dårligere da han fikk høre hva vi hadde på hjertet.

– Herregud! Det er så herlig! Helt magisk! Vi er et tippelag på jobben. Nå er jeg veldig glad på lagets vegne, ler vinneren.

Det viste seg altså at andrepremievinneren i realiteten var et «spillelag» bestående av 24 gode arbeidskollegaer. Regner vi litt på det blir det nesten nøyaktig 157 778 kroner på dem hver.

– Vi er to stykker som organiserer, og jeg står for innleveringen, forklarer bodøværingen.

Dermed hadde han en liten jobb foran seg med å varsle alle de 23 andre spill-kollegaene.

– Jeg regner med at det kan bli sent, eller tidlig, om man ser det på den måten, humrer han.

– Det blir nok en samling i kveld.

Tidenes helg?

Sin del av premien hadde han allerede litt planer for.

– Vi står jo snart foran en sommerferie, så det blir nok å reise litt – og å dele med de som står meg nærmest.

At det hadde vært en god start på helga, kan man neppe argumentere mot. Mannen hadde håp om at den også kunne nå flere høyder.

– Vinner Bodø/Glimt mot Rosenborg i morgen og Newcastle i Premiere League, da kan det ikke bli bedre. Helmaks! avslutter 57-åringen lattermildt.

Vinnerkupongen hadde bodømannen kjøpt på mobil.

Norsk tipping gratulerer Eurojackpot-vinneren og de 23 andre spill-kollegaene!

Eurojackpot
12. mai 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 290 mill. på tirsdag

Du trenger ikke vente lenger enn til tirsdag 16. mai for ny Eurojackpot-trekning. Førstepremiepotten vil da være på ca. 290 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 10 millioner kroner.

Hvem vet? Kanskje marsjerer du inn i 17. mai-toget som Eurojackpot-millionær?

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler