eurojackpotvinnerhistorie

Lå sengeliggende med korona - ble Eurojackpot-millionær

Kontrastene ble store for en 55 år gammel kvinne fra Nes i Viken tirsdag kveld. Fra sykesofaen fikk hun drømmetelefonen fra Hamar med beskjed om at hun var blitt Eurojackpot-millionær.

KORONASYK MILLIONÆR: Den 55-årige kvinnen fikk Telefonen fra Hamar mellom tørkepapir og smertestillende på sykesofaen.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:11. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Ingen verken i inn- eller utland stakk av med førstepremiepotten tirsdag kveld. Den får dermed enda litt mer tid på seg til å vokse og vil være på ca. 656 millioner kroner ved neste trekning fredag 14. oktober.

Andrepotten derimot, fikk ben å gå på: To tyskere og én finne delte potten og endte med rundt 10,3 millioner kroner hver.

Selv om det ikke ble noen norske vinnere av de største pottene, fikk vi likevel én millionær her til lands. En 55 år gammel kvinne fra Nes i Viken stakk nemlig av med den nasjonale tilleggspremien.

Cruise i Karibien 

– Gi deg ... Du tuller ikke nå? Herregud ...

Tirsdagskvelden fikk nok en litt annen utgang enn det 55-åringen hadde sett for seg. Etter å ha ligget syk i over en uke med korona for aller første gang, ble hun brått oppringt fra Norsk Tippings vinnernummer med følgende beskjed:

– Gratulerer, du har vunnet 1 million kroner i Eurojackpot!

Ved hver Eurojackpot-trekning har vi her til lands en tilleggstrekning blant alle de norske spillerne. Tirsdag 11. oktober var intet unntak, og 55-åringen endte med å trekke det lengste strået. Med mannen i bakgrunnen ble hun betrygget om at samtalen virkelig var fra Norsk Tipping og at premien var reell. 

– Fy søren, jeg ble litt satt ut. Dette var moro.

På spørsmål om hva hun skal bruke premien på, kunne hun allerede røpe flere planer og drømmer.

– Vi driver og bygger en hytte, da vet du. Så har jeg noen barn som jeg ønsker å dele med. Cruise i Karibien står også høyt på lista. Vi har satt av litt penger tidligere, men nå kan jeg kanskje ta med flere på turen. Ellers blir det nok noen veldig fine julegaver i år.

Den gavmilde millionæren, som ønsker å være anonym, syntes det var rimelig stusselig å ligge syk og skulle etter samtalen med Norsk Tipping gjøre et forsøk på å komme seg opp.

– Jeg må jo prøve å få feiret litt. Et glass rødt er vel innafor nå? avslutter hun lattermildt. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Rapport fra Finland

Under hovedtrekningen i Finland ble denne tallrekka trukket ut:

7 - 35 - 36 - 39 - 47 

Stjernetall: 3 - 8

Ca. 656 mill. på fredag

Siden ingen dro med seg førstepremiepotten tirsdag 11. oktober fortsetter den å vokse frem mot neste trekning fredag 14. oktober, og er anslått til å være på ca. 656 millioner kroner.

Andrepremiepotten er på ca. 28 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler