eurojackpotvinnerhistorie

1 mill. til andelsbank - Margretha (26) var en av de heldige

Første Eurojackpot-trekning etter påske ble en relativt rolig affære. Ingen hverken i inn- eller utland klarte å få kloa i 1. eller 2. premiepotten. Heldigvis har vi alltid 1 million på lur her hjemme, og den gikk til en heldig gjeng i en andelsbank. En av dem var Margretha fra Oslo, som befant seg på Gran Canaria da telefonen ringte ...

SOL OG PREMIE: Margretha fra Oslo avsluttet ferien med å vinne i Eurojackpot.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:19. april 2022Endret:3. januar 2023

19. april gikk Eurojackpots tirsdagstrekning nummer fire av stabelen, om enn av det mer rolige slaget. Både 1. og 2. premiepotten fikk stå urørt, mens fem utenlandske spillere delte 3. premien og fikk 731 685 kroner hver.

Her hjemme fortvilte vi ikke av den grunn: Ved hver Eurojackpot-trekning har vi en tilleggstrekning hvor alle som har spilt siden sist er med. 

Fikk telefon fra Hamar på «Granca»

Den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner ble denne gangen delt av en andelsbank bestående av 10 spillere. En av dem var Margretha Lervik (26) fra Oslo. Hun befant seg på kjærestetur på Gran Canaria da Telefonen fra Hamar ringte med den hyggelige beskjeden om at hun kunne reise hjem til 100 000 kroner ekstra på kontoen.

– Oi, så gøy. De kommer godt med, svarer hun når Norsk Tipping gratulerer. 

26-åringen og kjæresten hadde allerede vært en uke på den spanske ferieøya og skulle dra tilbake til hovedstaden samme natt. Dermed ble kanskje avslutningen på ferien enda litt triveligere enn de hadde sett for seg.

På spørsmål om hva hun ønsker å bruke premien på, kommer det kjapt fra Lervik med påfølgende latter:

– Enda en ferie, tenker jeg. 

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer Margretha og resten av andelsgjengen! Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Rapport fra Finland

Under hovedtrekningen i Finland ble denne tallrekka trukket ut:

3 - 7 - 15 - 17 - 35 

Stjernetall: 3 - 4

Ca. 352 mill. på fredag

Siden ingen klarte å gjette seg til hverken en 1. eller 2. premie, vokser begge pottene frem til neste trekning fredag 22. april:

1. premiepotten vil da være på ca. 352 millioner kroner.

2. premiepotten er på ca. 34 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler