eurojackpotvinnerhistorie

Dag (50) ble Eurojackpot-millionær på vennetur

Dag Bjørgesæter fra Nannestad var på hyttetur med vennegjengen da han midt under middagen ble forstyrret av Telefonen fra Hamar – og med ett stod stemningen i taket.

FORNØYD: Dag Bjørgesæter ble 1 million kroner rikere foran gode venner.Privat
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:21. januar 2022Endret:3. januar 2023

Fredag 21. januar endte en tysk og en litauisk spiller med å dele 1. premiepotten på ca. 482 millioner kroner – det vil si at de satt igjen med over 241 millioner kroner hver. I tillegg delte sju utenlandske spillere 2. premiepotten og vant ca. 3 millioner kroner hver.

Det ble ingen norske storvinnere under hovedtrekningen i Eurojackpot. Likevel skal det hver fredag alltid deles ut 1 million kroner til én heldig spiller eller andelslag/bank her til lands. Dette er vår nasjonale tilleggspremie hvor det trekkes blant alle som har levert inn kuponger før spillefrist samme kveld.

Denne gangen var det Dag Bjørgesæter fra Nannestad i Viken som trakk det lengste strået. Da Norsk Tipping slo på tråden befant han seg på hyttetur med venner, og den allerede gode stemningen steg betraktelig da vi delte den hyggelige nyheten. 

Norsk Tipping på høyttaler

– Vent litt, jeg skal bare sette deg på høyttaler her, sier Bjørgesæter idet Norsk Tippings utsendte er i ferd med å røpe årsaken til oppringningen.  

– Gratulerer så mye, Dag. I kveld har du vunnet 1 million kroner! 

Og med de magiske ordene brøt vennegjengen ut i en salig blanding av jubelbrøl, latter og litt tårer.

– Jeg begynner å grine her, er det noen som kommenterer før Bjørgesæter kommer på banen igjen:

– Fantastisk! Det var hyggelig. Dæven ...

– Nå må vi åpne flaska her, ropes det i bakgrunnen til god respons fra resten av følget.

En lattermild Bjørgesæter begynte etter hvert å bli ganske klar for å slippe jubelen løs med de andre, men svarte likevel på et siste spørsmål om hva premien skulle brukes til:

– Jeg vet ikke helt ennå. Kjøpe leilighet, eller et eller annet.

Mye tyder på at stemningen ikke ble dårligere etter at Telefonen fra Hamar hadde lagt på røret. 

Vinnerkupongen hadde Dag Bjørgesæter kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Rapport fra Finland

Under hovedtrekningen i Finland ble denne tallrekka trukket ut:

2 - 5 - 9 - 29 - 32 

Stjernetall: 2 - 4

Fersk 1. premiepott

Fredag 28. januar er det ny trekning i Eurojackpot. Siden 1. premiepotten røk fredag 21. januar vil den til neste trening ligge på ca. 100 millioner kroner. 2. premiepotten vil være på ca. 18 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler