eurojackpotvinnerhistorie

Eurojackpot-millionær (30): – Dæven spøtte nå har jeg vunnet

Førstepremien fikk stå urørt etter fredagens Eurojackpot-trekning. Andrepremien ble derimot delt mellom to heldige utenlandske vinnere. Her hjemme fikk vi også en Eurojackpot-millionær, som ikke tok telefonen. Nå har vi endelig pratet med 30-åringen, og han var mildt sagt fornøyd med den nye tittelen.

HURRA: Det ble stor glede hos en mann fra Tromsø fredag kveld.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:25. november 2022Endret:4. januar 2023

Ingen, verken her til lands eller i det store utland, klarte å gjette seg til alle 5 + 2 rette. Dermed vokser førstepremiepotten til ca. 484 millioner kroner før tirsdagstrekningen 29. november.

Andrepremien ble derimot delt mellom en svensk og slovensk spiller som hver vant over 9,6 millioner kroner.

– Nå får jeg endelig den motorsykkelen ...

Selv om vi ikke kan skryte på oss noen av de største pottene her hjemme etter fredagens trekning, fikk vi likevel en ny Eurojackpot-millionær på kartet. En 30 år gammel mann fra Tromsø i Troms og Finnmark ble trukket ut som vinner av den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. Vi fikk ikke tak i mannen fredag kveld, men på søndag slo vi endelig av en hyggelig prat med den glade vinneren.

30-åringen befant seg i bilen med familien på vei hjem til sin mor fredag kveld. Han tenkte først at anropene fra Hamar måtte være fra en telefonselger. Likevel var det noe kjent med nummeret, så da de var vel fremme søkte han det opp. Da det viste seg å være fra Norsk Tipping slo det ham:

– Dæven spøtte nå har jeg vunnet ...

Deretter gikk han inn i Norsk Tipping-appen og fikk det bekreftet. Den ferske Eurojackpot-millionæren var i godt humør da Norsk Tipping snakket med ham på søndag, og forklarte gladelig hvordan det føles å plutselig vinne 1 million kroner.

– Det er ufattelig artig, men det gikk nok ikke helt opp for meg, humrer tromsøværingen og forteller videre:

– Jeg satte meg ved siden av kjerringa, gav henne mobilen og gikk og henta meg en øl. «Du tuller?» utbrøt hun.

Mannen hadde allerede planene klare.

– Nå får jeg endelig den motorsykkelen jeg har ønsket meg, etter å ha prioritert unger og hus de siste årene. Så blir det også nedbetaling av huslån, legger han til.

LES OGSÅ: Tid for en timeout i spillingen? Det kan forebygge problemer

Nyheten gikk som ild i tørt gress

På spørsmål om den nye millionærstatusen var hemmelig, ler han:

– Jeg har ikke klart å holde kjeft om det. Jeg var litt stor og sa det de aller fleste nærmeste, og så har mamma måttet fortelle det til alle vennene sine.

Eurojackpot-million-nyheten gikk med andre ord som ild i tørt gress gjennom helga, og vinneren hadde utelukkende fått positive tilbakemeldinger.

– Folk forstår at det er en sum som går til å hjelpe meg og familien, sier 30-åringen og legger til at også forloveden har begynt å spille Eurojackpot etter fredagens hendelse.

At Telefonen fra Hamar en gang i fremtiden også ringer henne, er det kanskje lite sannsynlighet for – men på en annen side: Man kan aldri vite ...

Tromsømannen ønsker å være anonym, og vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer den heldige vinneren!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fredagens tall

Dette er tallene som ble trukket ut fredag kveld i Finnland, i stigende rekkefølge:

4 - 6 - 8 - 42 - 48

Stjernetall: 6 - 11

Ca. 484 mill. på tirsdag

Du trenger ikke vente helt til fredag for nye vinnersjanser i Eurojackpot. Tirsdag 29. november kjører vi i gang månedens siste Eurojackpot-trekning med ca. 484 millioner kroner i førstepremiepotten. Andrepremiepotten er anslått å ligge på ca. 16 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler