eurojackpotvinnerhistorie

Vant 8,9 millioner: - En heftig start på det nye året

Nyttårsaften 2021 var det flere nordmenn som fikk litt ekstra og feire for. En kvinne i 30-årene fra Stavanger ble kveldens nasjonale vinner, og en mann fra Senja stakk av med en 2.premie på nesten 9 millioner kroner.

FYRVERKERI: Det var ikke bare på himmelen det ble fyrverkeri for de to norske vinnerne.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:31. desember 2021Endret:3. januar 2023

Nyttårsaften er kvelden der de fleste feirer og jubler inn det nye året, men to nordmenn som hadde spilt Eurojackpot fikk en spesielt god grunn til å feire nyttårsaften. De går begge inn i det nye året som millionærer.

En mann i 30-årene fra Senja i Troms og Finnmark fikk en 2.premie og sikret seg hele 8 981 650 kroner på nyttårsaften. Mannen var hjemme og hadde spist en bedre middag med familien. De så frem til å sende opp fyrverkeri senere, men fikk en forsmak på feiringen da Telefonen fra Hamar ringte.

- Seriøst? Det er jo helt vanvittig, sier mannen da vi avslører at han har vunnet nesten 9 millioner kroner.

- Litt av et sjokk. Det blir en heftig start på det nye året i hvert fall. Jeg er helt skjelven nå, sier mannen videre. 

Fortsetter feiringen

Familien skulle fortsette feiringen ut over kvelden, og hadde lagt seg noen planer for det nye året tatt i betraktning at  en større premiesum var på vei til mannens konto. 

- Dette er jo noe man har venta lenge på, da jeg har spilt i årevis. Vi kommer nok til å fortsette og pusse opp huset neste år. I kveld skal vi nok fortsette og kose oss, avslutter mannen som ønsker å være anonym.

Totalt 6 spillere vant 2.premie fredag 31.desember. En av disse var norsk. Dersom en eller flere norske Eurojackpotspillere vinner 2. premien (5+1 rette), vil Norsk Tipping forsterke premiebeløpet som utbetales. Størrelsen på dette ekstra beløpet vil variere, og er avhengig av hvor mye midler som er spart opp mellom hver spillomgang. Når ingen norske vinnere har 5+1 rette, vokser 2. premien videre til neste trekning.

- En fantastisk avslutning på 2021

En kvinne fra Stavanger i Rogaland fikk en telefon hun sent kommer til å glemme fredag 31. desember. Hun ble trukket ut som kveldens nasjonale vinner i Eurojackpot og går inn i det nye året som millionær med 1 000 000 kroner i premie.

Kvinnen i 30-årene var godt i gang med feiringen av det nye året og var i selskap med familie og kjæreste når vi ringte.

- Du tuller? Er det sant? spør hun først.

- Herregud, nå ble jeg helt skjelven. Det er jo slik man drømmer om men man tror jo ikke det skal skje, sier den nybakte millionæren. 

Hva tenker du om å gå inn i 2022 som millionær?

- Dette var jo en fantastisk avslutning på 2021. Jeg drømmer om å kjøpe meg leilighet, så premien kommer nok til å gå til dette. Jeg gleder meg til å fortelle det til familien avslutter årets siste nasjonale vinner.

Vi gratulerer vinnerne og ønsker alle et godt nytt år. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tallene

Tallene som ble trukket ut i Eurojackpot fredag 31. desember var: 

43-36-42-7-16

Stjernetall: 6 - 8

Årets første trekning

Årets siste Eurojackpot-trekning gikk av med et smell for de to vinnerne. Fredag 7. Januar er det klart for den første trekningen i 2022. Her vil det ligge ca. 239 millioner kroner i 1.premiepotten. 2. Premien anslås til å bli på ca. 21 millioner kroner. 

Lykke til. 

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler