extravinnerhistorie

Bergensmann vant over 1 mill. i Extra: - Fantastisk

Sommerferien går mot slutten, men for en mann fra Bergen ble slutten av ferien alt annet enn trist. Han ble nemlig trukket ut som Extra-kandidat og mer enn firedoblet inngangssummen i løpet av kvelden.

STORFORNØYD: Mannen fra Bergen kan glede seg over å ha vunnet over 1,3 millioner kroner i tirsdagens Extra-trekning.Adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:1. august 2022Endret:3. januar 2023

Tirsdag var det klart for den første Extra-trekningen i august. Trekningen resulterte i premiedryss over store deler av landet, men den aller gjeveste gikk denne gangen til Bergen.

- Så fantastisk! Ler den glade bergenseren da Norsk Tipping ringte for å informere om at han var trukket ut som kveldens Extra-kandidat og med det allerede hadde sikret seg 310 810 kroner i inngangspremie.

- Herregud, det er virkelig helt fantastisk, gjentar mannen glad.

Bergenseren hadde ikke spilt så mye Extra tidligere og han ønsket derfor ikke å være med på trekningen selv. Han forsikret likevel om at han skulle følge med på tv-trekningen. 

- Jeg er på ferie nå, men vi må da få inn norske kanaler her. Vi må hvert fall det nå, humrer mannen.

Mer enn firedoblet premien

Helt til topps gikk det ikke, men det var ikke langt ifra. Mannen hadde to av de trukne tallene på sitt spillebrett og økte derfor premien til 1 398 665 kroner

Det er en meget blid bergenser som svarer på telefonen da vi ringer han etter tv-trekningen.

- Det er helt utrolig. Vi sitter her og griner og skåler. Det er full stå hei her, forteller den ferske Extra-millionæren glad.

Både mannen og familien hadde fått med seg tv-trekningen og var storfornøyde med resultatet.

- Jeg var i utgangspunktet kjempefornøyd med inngangssummen på over 300 000 kroner, men så ble det altså over 1 million kroner mer. Jeg er så glad, småler bergenseren.

Mannen som for tiden er i Spania på ferie innrømmer at det frister å kjøpe et feriehus der for pengene, men at det ikke er det han skal bruke premien til.

- Jeg skal betale ned litt gjeld på bilen og så blir det nok litt på barna mine, forteller mannen glad. 

- Så blir det heller feriehus i Spania dersom jeg er så heldig at jeg skulle vinne i Eurojackpot også, avslutter mannen lurt.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere Extra-fine premier

Det er ikke bare Extra-kandidaten som gjør det skarpt på Extra-trekningene. Faktisk var det over 15 000 spillere som kapret både små og store premier 2. august.

Første bilde

En heldig kvinne fra Bergen i Vestland ble alene om å sikre seg premien for første bilde og kan derfor glede seg over å ha vunnet 66 580 kroner. Kupongen ble kjøpt hos Narvesen Harbitzhjørnet.

Første ramme

En vinner ble også alene om å ha første ramme. Kvinnen fra Stjørdal i Trøndelag ble derfor helt alene om premien og kan glede seg over å ha vunnet 110 965 kroner. Kupongen ble kjøpt på internett.

Første brett

Én vinner ble det også på første brett. Her var det en kvinne fra Porsgrunn i Vestfold og Telemark som kapret premien og endte opp med hele 310 710 kroner. Kupongen ble kjøpt hos Rema 1000 Vallermyrene.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 spillere. Denne gangen var det 14 spillere som ble trukket ut, og hver av de får da 7140 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer alle kveldens vinnere!

Nytt premiedryss hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter per kupong samt sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat, hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr. Neste trekning er tirsdag 9. august.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler