extra

Extra: 16 vinnersjanser i én kupong

Over 27 000 Extra-spillere vant stort og smått forrige uke. Tirsdag er det duket for oktobers første Extra-trekning, med nye muligheter for én å vinne opp til 2 millioner kroner.

PREMIERES: Første ramme er en av premiene det kan monne godt av i Extra,
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:1. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Hver tirsdag blir én tilfeldig Extra-spiller trukket ut som kveldens Extra-kandidat og får med det sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner. Sju av de tolv Extra-kandidatene hittil i sommer har vunnet over 1 million kroner. Får vi én til etter trekning tirsdag?

Alltid flere vinnere

Det er imidlertid ikke bare Extra-kandidaten som sikrer seg gjev premie: Alle som får fullt bilde, ramme og brett stikker også av med gevinster, og blir man først kan det vanke solide beløp. I forrige uke var det for eksempel to vinnere som kom over 100 000 kroner i premie: En kvinne fra Bodø i Nordland vant 105 305 kroner da hun tok premien for første ramme, og en norsk kvinne bosatt i utlandet sopte inn hele 294 865 kroner for første brett.

Vant 644 135 kroner mens han lå og svettet

Forrige ukes Extra-kandidat var en mann fra Rana i Nordland. Mannen var på treningssenter og trente da Norsk Tipping ringte før trekningen, og var derfor ikke med på telefon.

– Jeg lå på en benk og svetta. Da jeg var ferdig og på vei ut av treningssenteret, sjekket jeg telefonen min. Jeg så Norsk Tipping hadde ringt og så trekningen på TV, og etterpå sjekket jeg Norsk Tipping-appen, hvor det sto jeg hadde vunnet, fortalte en svært fornøyd Extra-vinner da vi fikk tak i han etter trekningen.

Mannen hadde ett av de trukne tallene på sitt brett og sikret seg dermed en premie på 644 135 kroner.

- Det er en fin sum å vinne på en helt vanlig tirsdag. Dette er veldig hyggelig, sa ranaværingen som også kunne fortelle at han har levert Extra fast siden spillets begynnelse i 1996.

Noen planer for premien hadde ikke mannen på stående fot, men at det ville dryppe noen kroner på den nærmeste familien var han rimelig sikker på.

– Det kom litt brått på, men det er alltid noe å finne på. Blant annet har jeg noen barnebarn som kommer til å få noen kroner, sa mannen avslutningsvis.

Leverer du Extra fast? Slik oppretter du abonnementNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.2 millioner hver tirsdag

Extra er et bingo-lignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen og det trekkes ut en Extra-kandidat hver tirsdag, som har mulighet til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. 

Størrelsen på premien avgjøres ved at det trekkes seks tall. For hvert av disse seks tallene Extra-kandidaten har på sitt spillebrett, jo høyere premie får vedkommende.

I tillegg til denne premien er det flere premier som er basert på hvor mange riktig hovedtall man har på spillebrettet:

  • Første bilde: Vinnes av den som først fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet.

  • Første ramme: Vinnes av de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Bilde: Vinnes av de som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Ramme: Vinnes av de som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Brett: Vinnes av de som har fylt hele spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler