Oslo-mann vant over 600 000 kroner i Extra: – Endelig

Oslo-mann vant over 600 000 kroner i Extra: – Endelig

STORFORNØYD: Mannen fra Oslo kan glede seg over å ha vunnet over 600 000 kroner i tirsdagens Extra-trekning.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Oslo-mann vant over 600 000 kroner i Extra: – Endelig

En mann i 60-årene fra Oslo fikk en knallstart på sommeren da han ble trukket ut som Extra-kandidat og mer enn doblet inngangssummen i løpet av kvelden.

Tirsdag var det klart for sommerens første Extra-trekning der det ble både små og store premier rundt om i landet. Den aller gjeveste gikk denne gangen til Oslo.

– Endelig, var den første reaksjonen til vinneren fra hovedstaden da Norsk Tipping ringte for å informere om at han allerede hadde sikret seg 259 375 kroner i inngangspremie.

– Oi, når kommer pengene på konto? Lurte vinneren på, men her var han litt i kjappeste laget: Fortsatt skulle det sjekkes om han hadde tall på spillebrettet sitt som kunne øke premiesummen før kvelden var omme. Osloenseren ble ikke selv med på trekningen, men forsikret om at han absolutt skulle følge med hjemmefra.

Mer enn doblet premien

Til topps gikk det ikke, men flaksen uteble likevel ikke helt: Mannen hadde ett av de trukne tallene på sitt spillebrett og økte derfor premien til 648 435 kroner. 

– Jeg så på trekningen! Jeg har vunnet over 600 000 kroner, sier mannen glad når vi ringer tilbake etter trekningen. 

Mannen erklærer at han er kjempefornøyd med premien og at han nå har flere ting han ønsker å bruke pengene på.

– Jeg har kjøpt meg leilighet, så jeg skal betale ned litt lån på den. Jeg skal også male og kjøpe nytt kjøleskap, så pengene kommer helt klart veldig godt med, sier han fornøyd. 

Oslo-mannen kan fortelle at han spiller Extra fast og at han har gjort dette i lang tid.

– I dag gikk det veldig bra. Tusen takk, avslutter han strålende.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere Extra-fine premier

Det er ikke bare Extra-kandidaten som gjør det skarpt på Extra-trekningene. Faktisk var det over 80 000 spillere som kapret både små og store premier 7. juni.

Første bilde

Tre spillere delte premien for første bilde og kan glede seg over å ha vunnet 19 670 kroner hver:

  • Kvinne fra Drammen i Viken. Kupongen ble kjøpt hos Meny Åssiden.
  • Kvinne fra Austrheim i Vestland. Kupongen ble kjøpt hos Spar Mongstad.
  • Mann fra Eidsvoll i Viken. Kupongen ble kjøpt hos Kiwi Dal. 

Første ramme

To spillere delte premien for første ramme og sikret seg 49 175 kroner hver:

  • Kvinne fra Bamble i Vestfold og Telemark. Kupongen ble kjøpt hos Eurospar Rugtvedt.
  • Kvinne fra Nordre Land i Innlandet. Kupongen ble kjøpt hos Extra Dokka.

Første brett

En heldig vinner ble alene om å ha første brett. Kvinnen fra Midt-Telemark ble derfor helt alene om premien og kan glede seg over å ha vunnet 275 400 kroner. Kupongen ble kjøpt hos Coop Prix Gvarv.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 spillere. Denne gangen var det 11 spillere som ble trukket ut, og hver av de får da 9090 kroner.

Norsk Tipping gratulerer alle kveldens vinnere!

Nytt premiedryss hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter per kupong samt sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat, hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr. Neste trekning er tirsdag 14. juni.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Extra:

I Extra er det rundt 550 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:550 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:275 000
  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 1 751 958
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 70
  • Antall millionærer i 2021: 22
  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 2 000 000 kr