extra

Sikrer tirsdagens Extra-kandidat seg millionpremie?

Extra-spillere over hele landet vant stort og smått forrige uke. Tirsdag er det duket for ny Extra-trekning, med nye muligheter for å vinne opp til 2 millioner kroner.

HVER TIRSDAG: Extra har spillefrist, tv-trekning og premiedryss hver tirsdag, året rundt.Illustrasjonsfoto: Adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:10. juli 2023

I Extra har du hele 16 vinnersjanser på én og samme kupong, inkludert sjansen til å bli kveldens Extra-kandidat. Hver tirsdag blir én tilfeldig Extra-spiller trukket ut og får med det sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Det er imidlertid ikke bare Extra-kandidaten som sikrer seg gjev premie: Alle som får fullt bilde, ramme og brett stikker også av med gevinster, og blir man først kan det vanke solide beløp. I forrige uke ble for eksempel en kvinne fra Trondheim vinner av første brett og sikret seg 292 370 kroner.

Månedens første Extra-kandidat vant over 700 000 kroner

Forrige uke ble en heldig mann (43) fra Oslo trukket ut som kveldens Extra-kandidat.

– Wow. Det er jo veldig gøy, strålte mannen glad, da Norsk Tipping ringte for å gratulere han som kveldens Extra-kandidat.

Oslomannen var på jobb og hadde ikke mulighet til å være med på tv-trekningen eller sjekke resultatet.

– Jeg er fortsatt på jobb, så jeg har ikke fått sjekket resultatet, sa han da Norsk Tipping ringte tilbake etter tv-trekningen.

Da han fikk vite at premien var mer enn doblet og at han hadde vunnet nøyaktig 765 830 kroner slapp han både jubelen og latteren løs.

– Det er jo helt utrolig. Jeg er helt satt ut, lo han.

Leverer du Extra fast? Slik oppretter du abonnement

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nye sjanser hver tirsdag

Extra er et bingo-lignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen.

Størrelsen på premien avgjøres ved at det trekkes seks tall. For hvert av disse seks tallene Extra-kandidaten har på sitt spillebrett, jo høyere premie får vedkommende.

I tillegg deles det også ut premier for følgende:

 • Første bilde går til første spiller(e) som fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet

 • Første ramme vinnes av den eller de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet

 • Første brett vinnes av den eller de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall

 • Bilde vinnes av samtlige som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 Extra-tallene er trukket

 • Ramme vinnes på samme måte som bilde: alle som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet etter at Extra-tallene er trukket

 • Brett vinnes av samtlige som har fylt hele spillebrettet ved trekningens slutt

 • Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

I tillegg trekkes det ut en Extra-kandidat hver tirsdag som får muligheten til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. Med andre ord vinner over 20 000 personer smått og stort hver tirsdag.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

 • Antall millionærer i 2023: 23

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler