extra

Får vi årets andre Extra-millionær tirsdag?

Over 50 000 spillere vant store og små Extra-premier i forrige uke – i tillegg til Extra-kandidaten, som vant 2 millioner kroner. Tirsdag er det nye muligheter i årets andre Extra-trekning.

PREMIEDRYSS: Det skjer mer i Extra enn man kanskje skulle tro. Faktisk inneholder én kupong i alt 16 vinnermuligheter.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:8. januar 2023Endret:10. januar 2023

Hver tirsdag blir én tilfeldig spiller trukket ut som kveldens Extra-kandidat og får med det sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner. Årets første kandidat–en mann fra Gamvik kommune i Finnmark–gikk til topps og sikret seg en nettopp den summen forrige tirsdag.

Tirsdag 10. januar trekkes årets andre sett med vinnere. Klarer kandidaten hele premiestigen slik at vi får enda en Extra-millionær?

Alltid flere vinnere

Det kan være verdt å merke seg at det ikke bare er Extra-kandidaten som sikrer seg gjev premie på tirsdagskveldene: Alle som får fullt bilde, ramme og brett stikker også av med gevinster, og blir man først kan det vanke solide beløp. I forrige uke var det for eksempel en kvinne fra Mosjøen som vant 292 780 kroner etter at hun var førstemann til å få første brett. Samtidig vant en mann fra Kristiansund i Møre og Romsdal 63 735 kroner da han var fikk første bilde.

Toppremie til årets første Extra-kandidat

Forrige uke ble en heldig mann fra Gamvik i Finnmark trukket ut som årets første Extra-kandidat. Mannen tok ikke telefonen tirsdag og han var derfor ikke med på trekningen selv. Uvitende om at han var kveldens Extra-kandidat, hadde mannen tre av de trukne tallene på spillebrettet sitt, og smatt dermed helt til topps på premiestigen og vant 2 millioner kroner.

Kveldens Extra-kandidat skulle vise seg å være en opptatt type, men til slutt ble det oppnådd kontakt: Torsdag samme uke slo mannen selv på tråden til Norsk Tipping.

– Jeg så jeg hadde flere anrop fra et ukjent nummer. Jeg sjekket opp nummeret og så det var fra Norsk Tipping, fortalte mannen.

– Jeg har vært borte noen dager og har ikke fulgt så nøye med på telefonen min. Men dette var jo en hyggelig overraskelse. Det var litt spesielt å se at det hadde dukket opp to millioner kroner på konto, fortsatte han nøkternt.

Den ferske millionæren fortalte at han trolig kom til å gi noe av gevinsten til barna sine. Resten ville han imidlertid ha litt mer betenkningstid på-

– Jeg må fordøye det litt først.

LES OGSÅ: Så mange ble Norsk Tipping-millionærer i 2022Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Slik spiller du Extra

Extra er et bingo-lignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen og det trekkes ut en Extra-kandidat hver tirsdag blant alle som har spilt, som får mulighet til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. 

Størrelsen på premien avgjøres ved at det trekkes seks tall. For hvert av disse seks tallene Extra-kandidaten har på sitt spillebrett, jo høyere premie får vedkommende.

I tillegg til denne premien er det flere premier som er basert på hvor mange riktig hovedtall man har på spillebrettet:

  • Første bilde: Vinnes av den som først fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet.

  • Første ramme: Vinnes av de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Bilde: Vinnes av de som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Ramme: Vinnes av de som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Brett: Vinnes av de som har fylt hele spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler