extravinnerhistorie

Kvinne fra Vestby endte kvelden som Extra-millionær

Pent premiedryss landet over under tirsdagens Extra-trekning. Flere spillere sikret seg premier på over 100 000 kroner, og Extra-kandidaten klarte akkurat å karre seg opp på million-trinnet.

VINNERNUMMER: Det er langt fra alle forunt å få telefon fra 625 60 000–bedre kjent som Norsk Tippings vinnernummer, men Extra-kandidaten fra Vestby er nå en del av den eksklusive klubben.Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:10. mai 2022Endret:3. januar 2023

Beskjeden om at hun var blitt Extra-kandidat var neppe det kvinnen fra Vestby hadde sett for seg da telefonen ringte tirsdag 10. mai.

– Hvor mye hadde jeg vunnet i inngangspremie, sa du?

Beskjeden om at hun nå hadde sjansen til å øke inngangspremien på 249 990 kroner til opptil 2 millioner kroner, ble nesten litt i meste laget.

Hva gjør du dersom du klatrer helt til topps og vinner 2 millioner kroner?

– Å hjelpe meg, nå fikk jeg hjertebank her. Nei, det vet jeg ikke, det kom litt brått på. Jeg tror jeg må ut og lufte meg litt før du får noe særlig svar her, sier hun noe åndeløst.

Hjertebank foran skjermen

Kvinnen fra Vestby var for skjelven til selv å være med under tv-trekningen, men forsikret om at hun absolutt skulle følge med på trekningen på NRK2. Og mens hun satt og fulgte spent med foran tv-en hjemme, tikket det faktisk inn flere tall på spillebrettet–nok til at hun ble millionær, selv om det ikke gikk helt til topps. 

Kvinnen fra Vestby havnet på nest øverste trinn på premiestigen, og kan nå vente seg 1 124 960 kroner inn på konto i nær fremtid.

Vant på fast innlevering

– Dette var kjempegøy!

Det var en strålende fornøyd vinner som ventet i andre enden av telefonen da Norsk Tipping ringte opp igjen etter trekning. Sammen med samboer og kjæledyr hadde hun sett premien vokse rett foran seg.

– Jeg fikk noen voldsomme nerver da programlederen sa at det var en dame fra Vestby som skulle spille. Da ble det med ett svært virkelig, forteller hun.

– Jeg er fortsatt litt i småsjokk. Dette hadde jeg aldri i mitt liv trodd jeg skulle være med på, sier kvinnen, som lenge har hatt én fast innlevering inne på Extra, men som hittil kun har vunnet små premier-

– Dette var stort, slår hun fast: – En kjempegøy opplevelse.

Alltid mange vinnere: Her er flere som hadde extra flaks

Som vanlig var det ikke bare Extra-kandidaten som fikk med seg en flott premie tirsdag kveld. Her er flere som hadde hellet med seg 10. mai:

Første bilde

To spillere delte premien for første bilde og kan nå glede seg over 32 285 kroner hver:

  • Mann fra Ringsaker i Innlandet. Kupongen ble kjøpt hos Rema 1000 Moelv.

  • Kvinne fra Tønsberg i Vestfold og Telemark. Kupongen ble kjøpt hos Meny Tolvsrød.

Første ramme

Én spiller fra Kongsvinger i Innlandet ble alene om å sikre seg premien for første ramme og endte med 107 630 kroner rett i jakkefôret. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Første brett

Én vinner ble det også på første brett. Her var det en mann fra Hustadvika i Møre og Romsdal som kapret premien og endte opp med hele 301 370 kroner. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 spillere. Denne gangen ble det 12 stykker som delte pengesekken og med det fikk 8 330 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer alle kveldens vinnere!

Tirsdagens resultater finner du herNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.2 millioner hver tirsdag

I bingo-lignende Extra har du 16 vinnermuligheter per kupong. Alle som spiller har sjansen til å bli trukket ut som Extra-kandidat, som får muligheten til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. Neste trekning er på selveste 17. mai.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler