extravinnerhistorie

Turid vant over 1,5 millioner kroner i Extra

Turid fra Skjetten ble trukket ut som kveldens Extra-kandidat og endte opp med å innkassere 1 530 000 kroner på en helt vanlig tirsdag.

OVERRASKET: Det ble mye på en gang for tirsdagens Extra-kandidat.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:10. oktober 2023Endret:11. oktober 2023

Tirsdagens desidert heldigste Extra-vinner ble Turid Bjørgum (57) fra Skjetten i Viken. Som Extra-kandidat var hun allerede sikret en inngangspremie på 340 000 kroner uansett hvordan det gikk under Extra-trekningen.

Øverst på premiestigen lå som vanlig 2 millioner kroner – og for å ende opp med toppremien måtte minst tre av seks tilfeldig trukne tall finnes på hennes spillebrett.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Kan gjøre masse

Da vi ringte Bjørgum før trekningen var hun hjemme med mannen sin. Bjørgum ble både overrasket og veldig glad for den hyggelige beskjeden om at hun var trukket ut som kveldens Extra-kandidat.

–Nei, nå ble jeg glad, stråler Bjørgum.

Bjørgum var begeistret over inngangspremien, men skulle hun gå helt til topps hadde hun allerede rukket å tenke ut noen premieplaner.

– Jeg ble litt paff akkurat nå, så det er litt vanskelig å si på stående fot, men vi kan gjøre masse med det, sier hun glad.

– Jeg har litt gjeld som kan betales ned, ellers så har jeg lyst å reise, forteller Bjørgum.

Bjørgum ønsket ikke selv å være med på tv-trekningen, men forsikret om at både hun og mannen skulle få med seg trekningen på tv.

Ble millionær

To av de trukne tallene var å finne på Bjørgums spillebrett. Premien økte dermed til 1 530 000 kroner og Bjørgums smykke seg med tittelen som Extra-millionær.

Når vi ringer tilbake etter tv-trekningen er det en rørt, men glad Extra-kandidat som svarer.

– Tusen takk, Jeg var veldig spent og hadde nok høy puls, men nå er alt bare godt, sier Bjørgum, tydelig rørt.

– Jeg har spilt i alle år, så det var veldig bra at det endelig fikk uttelling. Nå blir det nok en tur etter hvert. Dette var helt fantastisk, sier hun avslutningsvis.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på Meny Skjetten.

Vi gratulerer!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Tre ekstratrekninger: Vinn 100 000,-

Visste du at du kan abonnere på Extra, så du alltid er med når trekningen skjer?

Det kan du, og mellom 9. og 29. oktober er det ekstra moro å gjøre nettopp det!

Hvis du abonnerer på ett eller flere lotterispill i perioden, er du nemlig med i tre ekstratrekninger. Bli med her

Mandag 16., 23. og 30. oktober trekkes én vinner av 100 000 kroner. Dette er altså i tillegg til de ordinære trekningene du er med på som abonnent.

(NB: Som abonnent på våre lotterispill har du ingen bindingstid.) 

Abonner her og du er med i ekstratrekningene

Flere Extra-premier

Det var ikke bare Extra-kandidaten som kunne glede seg etter tirsdagens trekning. Her får du en oversikt over de gjeveste premiene som ble delt ut samme kveld.

Første bilde

En kvinne fra Midtre Gauldal i Trøndelag ble vinner av første bilde og vant 59 465 kroner. Kupongen ble kjøpt via mobilen.

Første ramme

En kvinne fra Ørsta i Møre og Romsdal var den eneste til å fylle første ramme. Hun kunne dermed glede seg over en premie på 99 110 kroner. Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på Coop Prix i Sømna.

Første brett

En mann fra Sør Varanger i Troms og Finnmark sikret seg tirsdagens nest høyeste premie da han var alene om å fylle første brett. Han kunne dermed juble over en premie på 277 515 kroner. Vinnerkupongen hadde han kjøpt hos Extra Sandnes Kirkenes.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på inntil 25 spillere. Denne gangen var det 14 vinnere som endte opp med en premie på 7 140 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer alle tirsdagens vinnere!

2 mill. i potten

Tirsdag 17. september sparker vi i gang nok en Extra-trekning. Som alltid ligger det 2 millioner kroner på lur dersom en heldig Extra-kandidat klatrer til topps på premiestigen.

I Extra er det også 16 andre vinnermuligheter – så her blir det sjeldent kjedelig.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler