extra

Visste du?: I Extra er det alltid 2 mill. i potten

Hver tirsdag kjører vi i gang Extra-trekning, og i potten ligger det alltid 2 millioner kroner.

SMIIIL: ... for det er tirsdag og Extra.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:12. juni 2023

Hver tirsdag deles det ut små og store premier til vinnere landet rundt i Extra. Kjøper du en kupong i Extra har du nemlig 16 vinnermuligheter. Spillet kan minne om bingo ved at premiene er basert på hvor mange riktige hovedtall du har på spillebrettet. En annen premiemulighet er Extra-sjansen hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en premiepott på 100 000 kroner.

Kjøper du et spill i Extra er du også med i trekningen om å bli Extra-kandidat – og det er her 2 millioner-premien kommer inn i bildet.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Høy puls under tv-trekningen

Hver tirsdag trekkes det ut en Extra-kandidat blant alle som har spilt innen spillefristen samme kveld. På tv-trekningen trekkes det ut seks tilfeldige tall, og dersom tre av disse er å finne på Extra-kandidatens spillebrett er toppremien på 2 millioner kroner i boks.

Forrige tirsdag var det en kvinne fra Austrheim i Vestland som endte opp som Extra-kandidat. Hun var allerede sikret inngangspremien på 254 900 kroner, så gjenstod det å se om hun endte kvelden med 2 millioner kroner ekstra på kontoen.

Etter å ha prikket inn ett av seks tall sikret hun seg til slutt en premie på 637 250 kroner.

– Dette var kjekt. Jeg hadde vært fornøyd med inngangssummen, så dette er jeg kjempefornøyd med, fortalte den ferske Extra-vinneren da Norsk Tipping snakket med henne i etterkant. Hun kunne fortelle om høy puls da hun satt hjemme og fulgte med på tv-trekningen – og det er fult forståelig.

Selv om det ikke ble toppremie denne gangen var Extra-vinneren godt fornøyd.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

607 Extra-millionærer

Tirsdag 13. juni er det nye sjanser til å prøve seg på en premie i Extra. Hvem vet? Kanskje ender vi opp med en ny Extra-millionær? Hittil har det blitt hele 607 av dem.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler