extravinnerhistorie

Vant over 1,6 mill. i Extra: – Himmel og hav

En mann fra Kinn i Vestland ble tirsdag trukket ut som Extra-kandidat. Han var storfornøyd allerede med inngangspremien, men fulgte spent med på tv-trekningen senere på kvelden hvor han så premien øke til 1 637 625 kroner.

VINNERNUMMER: Dersom du har spilt Extra og det ringer fra 625 60 000 på tirsdag, kan det være gode nyheter i vente.
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerForfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:11. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Tirsdagens Extra-trekning resulterte i premiedryss over store deler av landet – over 40 000 spillere vant stort og smått. Den aller gjeveste premien gikk denne gangen til en mann fra Kinn i Vestland. Han ble trukket ut som Extra-kandidat og hadde allerede før tv-trekningen sikret seg en inngangspremie på 363 915 kroner.

Ble Extra-millionær

Vi skal tilbake til midten av august for å finne forrige Extra-kandidat som klarte å klatre seg helt til topps på premiestigen hvor 2 millioner kroner ventet. Ved andre Extra-trekning i oktober var det en mann fra Kinn som fikk muligheten til å prøve seg på akkurat det. 

– Himmel og hav. Det er jo helt fantastisk, ler mannen når Norsk Tipping ringer før trekningen for å gratulere han som kveldens Extra-kandidat.

Mannen forteller at han har spilt Extra i mange år, men at dette var uventet og gledelig.

– Du verden. Da skal vi få med oss sendingen, humrer han.

Helt til topps gikk det ikke, men det var ikke langt ifra. Kinnheringen hadde to av de trukne tallene på sitt spillebrett og økte derfor premien til 1 637 625 kroner

Vant med spillelaget sitt

– Jeg har ventet på at du skulle ringe tilbake ja, humrer mannen glad når Norsk Tipping ringer tilbake etter tv-trekningen.

– Jeg må sette deg på høyttaler her så samboeren min hører. Kanskje vi burde tatt et bilde av telefonen med anropet fra Norsk Tipping, ler mannen glad mens samboeren sier seg enig.

Mannen hadde sett trekningen på tv og var strålende fornøyd med resultatet.

– Jeg var allerede kjempeglad og strålende fornøyd med inngangspremien på over 300 000 kroner, men at det skulle bli over 1,6 millioner kroner er jo helt fantastisk, sier mannen, selv om han ikke skal sitte igjen med hele premien alene.

– Vi har et spillelag der alle har lagt i litt i denne Extra-kupongen. Vi har fire faste brett som vi spiller på og det vi vant på i kveld er et av faste, forteller mannen glad.

Laget har han vært en del av i flere år – og noen av medlemmene har holdt sammen siden 90-tallet.

– Det er en hobby. Vi spiller litt på Tipping og litt på de andre lotteri-spillene hos Norsk Tipping. Jeg synes det er viktig at vi spiller hos Norsk Tipping for da går jo en del av pengene til idrett og kultur i Norge, og det synes jeg det er både bra og gledelig at vi kan være med å støtte, forteller mannen.

Hva hans del av premien skal gå til er han ikke helt sikker på enda, men muligens skal pengene settes på reisekontoen.

– Jeg og samboeren har snakket om å ta en tur med Hurtigruta, men det har foreløpig ikke blitt noe. Kanskje vi kan få til det nå, avslutter den fornøyde vinneren.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere Extra-fine premier

Det er ikke bare Extra-kandidaten som gjør det skarpt på Extra-trekningene. Faktisk var det over 40 000 spillere som kapret både små og store premier tirsdag 11. oktober.

Første bilde

Tre spillere kom først til fullt bilde og vant 20 990 kroner hver.

  • Kvinne fra Osterøy i Vestland. Kupongen var kjøpt hos Extra Nyborg

  • Kvinne fra Bergen i Vestland. Kupongen var kjøpt på mobil.

  • Kvinne fra Oslo. Kupongen var kjøpt hos Narvesen Oppsal T-bane.

Første ramme

Kun én spiller sikret seg premien for første ramme. En kvinne fra Røros i Trøndelag kan glede seg over å ha vunnet 104 960 kroner. Kupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Første brett

Én vinner ble det også på første brett. Her var det en kvinne fra Bømlo i Vestland som kapret premien og endte opp med hele 293 890 kroner. Kupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 spillere. Denne gangen var det kun tre spillere som ble trukket ut, og hver av de vant dermed 33 330 kroner:

  • Kvinne fra Bergen i Vestland. Kupongen hadde hun kjøpt hos Rema 1000 Kjøkkelvik.

  • Mann fra Nannestad i Viken. Kupongen hadde han kjøpt på mobil.

  • Kvinne fra Søndre Land i Innlandet. Kuponge hadde hun kjøpt hos Kiwi Hov.

Norsk Tipping gratulerer alle kveldens vinnere!

Nytt premiedryss hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter per kupong samt sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat, hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

Neste trekning er tirsdag 18. oktober.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler