extravinnerhistorie

Aashild (65) vant over 700 000 kroner i Extra: – Å herlighet

Extra-kandidat Aashild Museth (65) fra Hamar var godt fornøyd allerede før Extra-trekningen var i gang, men inngangspremien skulle vokse på seg enda litt mer før kvelden var omme.

SJOKK: Ikke alle forunt å få en uventet førjuls-utbetaling på over en halv million, men for én heldig kvinne fra Hamar ble nettopp dette en realitet 13. desember.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:13. desember 2022Endret:10. januar 2023

Lucia-dagen ble alt annet enn gjennomsnittlig for en heldig kvinne fra Hamar. På tirsdagskvelden kom nemlig Telefonen fra Hamar: Gratulerer, du er kveldens Extra-kandidat.

– Å herlighet, er det mulig, jublet Museth før trekning. Hamarsingen var i selskap hos venner og var allerede strålende fornøyd med sin inngangspremie på 310 335 kroner. Skulle noen av kveldens Extra-tall befinne seg på spillebrettet hennes, kunne hun øke premien til opptil 2 millioner kroner.

– Det er jo kjempebra uansett. Vi skal følge med på trekningen herfra, lovet hun.

LES OGSÅ: Tid for en timeout i spillingen? Det kan forebygge problemerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Over halvmillionen før jul: Sønnen skal få ny bil

Og økning ble det – riktignok ikke hele veien opp til 2 millioner, men ett tall var å finne på spillebrettet og i alt 775 840 kroner er dermed på vei i retning Hamar.

– Jeg har alltid drømt om å bli ringt opp fra Hamar, jubler Museth når vi ringer tilbake etter trekning. Hun kan avsløre at hun har vunnet til dels brukbare summer før, men det er altså første gangen hun er kommet høyt nok på premeiestigen til at Telefonen fra Hamar ringer.

– Vi har det altså så koselig her og så kommer dette på toppen. Nei, dette var helt utrolig. Og jeg som allerede var så fornøyd med bare halvparten av summen, stråler hun.

Har du noen planer for premien?

– De skal gå til ny bil til sønnen min, rett og slett. Det blir litt av en julepresang, tenker jeg.

Flere vinnere med Extra-hell: Én spiller vant over 300 000 kroner

Det var ikke bare Extra-kandidaten som kunne juble etter tirsdagens trekning. Blant over 400 000 spillebrett trakk man over 20 000 spillere som vant en stor eller liten premie. Dette er noen av dem:

Første bilde

En kvinne fra Nærøysund i Trøndelag ble først til første bilde og innkasserte nøyaktige 65 335 kroner. Kupongen hadde hun kjøpt hos Extra Rørvik.

Første ramme

På første ramme vant et heldig tospann 54 445 kroner hver:

  • Kvinne fra Fredrikstad i Viken. Kupongen hadde hun kjøpt på mobil.

  • Kvinne fra Våler i Innlandet. Også denne kupongen ble kjøpt på mobil.

Første brett

På første brett fikk vi denne gangen én heldig vinner, og han gjorde det ganske skarp – mannen fra Vega i Nordland sikret seg hele 304 905 kroner til jul. Kupongen hadde han kjøpt hos Spar Vega.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles mellom én og 25 tilfeldige spillere. Denne gangen var det kun tre spillere som ble trukket ut, og hver av disse endte da opp med 33 330 kroner i premie.

Vi gratulerer alle tirsdagsvinnerne med fine førjulspremier!

Alltid 2 millioner i potten

Neste Extra-trekning er tirsdag 20. desember. Som vanlig ligger det opptil 2 millioner kroner i potten for spilleren som trekkes ut som kveldens Extra-kandidat.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler