extravinnerhistoriefremside

Over 700 000 kroner til Extra-kandidaten fra Gjøvik: – Nå blir det moro

En heldig mann (54) fra Gjøvik fikk en knallstart på ferien. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Extra-kandidat og mer enn doblet inngangspremien i løpet av kvelden.

EXTRA GLAD: Mannen fra Gjøvik kan smile ekstra bredt etter å ha vunnet over 700 000 kroner i Extra.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:13. juni 2023

Tirsdagens Extra-trekning resulterte i premiedryss over store deler av landet, der over 33 000 spillere vant stort og smått.

Den aller gjeveste premien gikk denne gangen til en mann fra mann (54) fra Gjøvik i Innlandet. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Extra-kandidat og hadde med det sikret seg 291 175 kroner i inngangspremie.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Ble Extra-kandidat midt i arbeidstiden

– Fy søren. Det er jo helt utrolig, sier mannen glad når Norsk Tipping ringer for å gratulere han som kveldens Extra-kandidat.

Mannen hadde levert kupongen gjennom abonnement, og var derfor ikke helt klar over at han hadde levert en kupong.

– Men da har jeg tydeligvis levert da, stråler han glad.

Gjøvikenseren var på jobb og sto midt i noe som gjorde at han ikke kunne være med på tv-trekningen. Mannen skulle likevel prøve å få med seg trekningen på jobb.

– Arbeidsdagen ble ikke noe dårligere nå. Nå blir det veldig bra, gliser han.

Mer enn doblet premien

Før trekningen var mannen allerede sikret en inngangspremie på 291 175 kroner. På premiestigen ventet imidlertid flere høyere premiebeløp og en toppremie på 2 millioner kroner.

Helt til topps gikk det ikke, men treff på det andre tallet gjorde at mannen hoppet ett hakk opp på premiestigen og mer enn doblet inngangspremien sin. Premien økte dermed til 727 940 kroner.

Forstod ikke spillet

Det er en smørblid gjøvikenser som svarer på Telefonen når Norsk Tipping ringer tilbake etter tv-trekningen.

– Jeg fikk ikke sett trekningen på tv, men jeg måtte sjekke i appen. Herregud altså. Det er aldeles strålende, sier han glad.

Mannen forteller at han klarte å konsentrere seg om jobben sin, men at han måtte dele nyheten med en kollega.

– Dette er utrolig morsomt altså. Jeg forstår jo ikke noe som helst av spillet Extra, men så har jeg tenkt at det ser litt gøy ut. Nå er jeg veldig glad for at jeg leverte en kupong, ler han.

Noen konkrete premieplaner har han ikke, men at litt ekstra feriepenger kommer på konto skal feires.

– Nå blir det moro, avslutter han glad.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Extra-fine premier

Det er ikke bare Extra-kandidaten som gjør det skarpt på Extra-trekningene. Faktisk var det over 33 000 spillere som kapret både små og store premier tirsdag 13. juni.

Første bilde

To spillere delte premien for første bilde og sikret seg 30 065 kroner hver:

  • Kvinne fra Ålesund i Møre og Romsdal. Kupongen ble kjøpt hos Rema 1000 Digernes.

  • Mann fra Lillestrøm i Viken. Kupongen ble kjøpt på internett.

Første ramme

En heldig kvinne fra Hamar i Innlandet ble alene om å sikre seg premien for første ramme og kan derfor glede seg over å ha vunnet 100 215 kroner. Kupongen ble hos Spar Sannerud.

Første brett

En vinner ble også alene om å ha første brett. Mannen fra Nordre Land i Innlandet ble derfor helt alene om premien og kan glede seg over å ha vunnet 280 605 kroner. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 spillere. Denne gangen var det kun to spillere som ble trukket ut, og hver av de får da 50 000 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer alle kveldens vinnere!

Nytt premiedryss hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter per kupong samt sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat, hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr. Neste trekning er tirsdag 20. juni.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler