extravinnerhistorie

Extra-kandidat vant over 900 000 kroner på sitt faste brett

En kvinne fra Hokksund i Viken ble tirsdag trukket ut som kveldens Extra-kandidat. Kvinnen var hos frisøren da Norsk Tipping ringte før trekningen, men fulgte spent med på TV-trekningen der hun så sitt faste brett resultere i en premie på 901 685 kroner.

SVARTE ETTER TREKNINGEN: Norsk Tipping kom ikke i kontakt med tirsdagens Extra-kandidat før etter TV-trekningen var ferdig.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:13. september 2022Endret:3. januar 2023

Tirsdagens Extra-trekningen resulterte i premiedryss over store deler av landet, der over 83 000 spillere vant stort og smått. Den aller gjeveste premien gikk denne gangen til en 56 år gammel kvinne fra Hokksund i Viken. Hun ble nemlig trukket ut som Extra-kandidat.

Satt hos frisøren

Tirsdagens Extra-kandidat var en kvinne på 56 år fra Hokksund. Norsk Tipping fikk ikke kontakt med kvinnen før TV-sendingen, da hun satt hos frisøren og ikke kunne svare på telefonen.

Før trekningen var kvinnen allerede sikret en inngangspremie på 200 375 kroner. På premiestigen ventet imidlertid flere høyere premiebeløp og en toppremie på 2 millioner kroner.

Helt til topps gikk det ikke, men treff på andre og tredje tall gjorde at kvinnen hoppet opp to hakk og mer enn firedoblet inngangspremien sin. Med to av de trukne tallene på sitt spillebrett økte dermed premien til 901 685 kroner.

Vant på sitt faste Extra-brett

– Jeg satt hos frisøren og så plutselig at jeg hadde flere tapte anrop fra vinnernummeret til Norsk Tipping, ler kvinnen når Norsk Tipping får tak i henne etter TV-trekningen.

Kvinnen hadde en mistanke om hvorfor hun hadde blitt ringt, men ville ikke si noe til familien før hun var helt sikker.

– Jeg så på trekningen sammen med familien, men jeg sa ikke noe om at jeg trodde jeg var Extra-kandidaten, humrer hun.

Mens de så på TV-trekningen kjente sønnen igjen brettet som ble vist på TV.

– Sønnen min sier plutselig "det må være deg mamma. Jeg kjenner igjen brettet ditt", forteller kvinnen som har spilt Extra med det samme brettet i mange år.

Kvinnen har allerede gjort seg opp noen tanker om hva premien skal gå til.

– Vi har et gammelt hus som vi nok burde gjort litt på, men ny bil står øverst på ønskelista, sier hun lattermild. 

– Det har ikke helt gått opp for meg. Tenk at jeg har vært så heldig. Det var godt at du ringte så jeg fikk det bekreftet, avslutter hun med et smil.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere Extra-fine premier

Det er ikke bare Extra-kandidaten som gjør det skarpt på Extra-trekningene. Faktisk var det over 83 000 spillere som kapret både små og store premier 13. september.

Første bilde

To spillere fikk første bilde og vant 31 570 kroner hver.

  • En kvinne i 60-årene fra Elverum i Innlandet. Kupongen ble kjøpt hos Narvesen Amfi.

  • En kvinne i 60-årene fra Nannestad i Viken. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Første ramme

To spillere fikk første ramme og vant 52 620 kroner hver.

  • En mann i 60-årene fra Skien i Vestfold og Telemark. Kupongen ble kjøpt på internett.

  • En mann i 70-årene fra Senja i Troms og Finnmark. Kupongen ble kjøpt hos Extra Finnsnes.

Første brett

Én heldig kvinne fra Sandefjord i Vestfold og Telemark kapret den gjeveste premien - etter Extra-kandidaten. Hun var alene om å få fylt sitt spillebrett først og kan dermed glede seg over 294 690 kroner. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 spillere. Denne gangen var det 24 spillere som ble trukket ut, og hver av de vinner da 4165 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer alle kveldens vinnere!

Snart Supertrekning i Lotto

Lørdag 17. september er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger i året, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Alt du trenger å gjøre for å bli med, er med andre ord å spille Lotto før 17. september. Hver Lotto-deltakelse utgjør ett lodd i Supertrekning-hatten.

Nytt premiedryss hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter per kupong samt sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat, hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr. Neste trekning er tirsdag 20. september.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler