vinnerhistorieextrafremside

Extra-kandidaten vant 2 millioner: – At det går an

En mann fra Namsos hadde hellet med seg når han gikk til topps som Extra-kandidat og vant 2 millioner kroner.

GLAD: En mann fra Nittedal ble Extra-kandidat tirsdag kveld.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:14. november 2023Endret:15. november 2023

Hver tirsdag trekker vi ut én Extra-kandidat blant alle som har spilt Extra innen spillefristen. Denne gangen var det en mann i 70-årene fra Namsos i Trøndelag som fikk den tittelen.

Namsosingen var midt i middagen når han ble oppringt av Telefonen fra Hamar med den hyggelige beskjeden om at han var kveldens heldigste Extra-spiller, og hadde sikret seg 277 535 kroner i inngangspremie. På toppen av premiestigen lå som alltid 2 millioner kroner.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Til topps

Mannen fra Namsos skulle følge TV-trekningen fra stua. Det startet rolig da de to første tallene ikke gikk inn på mannen sitt spillebrett. Av de fire siste tallene var det tre som gikk inn og premien endte på toppen av premiestigen med 2 millioner kroner.

– Utrolig, at det går an, sier mannen når vi ringer ham etter trekningen.

Mannen hadde spilt Extra i mange år, og var spent i forkant av trekningen, men hadde ikke forventet å vinne så mye.

– Dette var en stor overraskelse. Jeg har jo spilt i mange år, men bare vunnet småpremier her og der. Nå blir det nok ekstra fine julegaver i år, sier den heldige Extra-millionæren.

– Det kan også hende det blir en sydentur etter hvert. Nå skal vi finne frem kaffe og bløtkake for å feire litt, avslutter mannen.

Vi gratulerer.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Extra-fine premier

Det var ikke bare Extra-kandidaten som sikret seg en ekstra slant denne Extra-trekningen. Faktisk var det over 28 000 vinnere som kapret både små og store premier tirsdag 14. november – blant andre disse:

Første bilde

To kvinner fikk første bilde. De sikret seg dermed 29 625 kroner hver i premie.

  • Kvinne i 80-årene fra Nord-Aurdal i Innlandet. Kupongen kjøpte på Extra Fagernes.

  • Kvinne i 70-årene fra Stavanger i Rogaland. Kupongen kjøpte hun på Coop Mega Express Madla.

Første ramme

Én kvinne fra Sandefjord i Vestfold og Telemark ble alene om første ramme og vant 98 755 kroner. Kupongen hadde hun kjøpt på internett.

Første brett

Tirsdagens nest høyeste Extra-premie gikk til en mann fra Bergen i Vestland. Han fikk nemlig første brett og innkasserte dermed 276 510 kroner.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 vinnere. Denne gangen endte vi med 4 vinnere som fikk en premie på 25 000 kroner hver.

Extra
14. november 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Vi gratulerer kveldens vinnere.

2 mill. i potten

Tirsdag 21. november sparker vi i gang månedens tredje Extra-trekning. Som alltid ligger det 2 millioner kroner på lur dersom en heldig Extra-kandidat klatrer til topps på premiestigen.

I Extra er det også 16 andre vinnermuligheter – så her blir det sjeldent kjedelig.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill
Relaterte artikler