extravinnerhistorie

Ernst Egil vant 320 000 kroner i Extra: - Fantastisk

Over 300 000 kroner i premie en tirsdagskveld kan komme brått på for de fleste. Det var kanskje ikke så rart at Extra-kandidat Errnst Egil Ødegård fra Hå i Rogaland fra var Extra-skeptisk da Telefonen fra Hamar ringte 15. februar.

FORNØYD: Ødegård sier han er storfornøyd med Extra-premien han vant 15. februar. Nå blir det ny bil.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:15. februar 2022Endret:3. januar 2023

Det ble lange pauser da Norsk Tipping ringte Extra-kandidaten før tv-trekningen 15. februar. Ernst Egil Ødegård (65) var ordknapp og tydelig skeptisk til beskjeden om at han allerede var sikret 320 000 kroner i inngangspremie. Skulle spillebrettet hans føre ham til toppen av stigen, ventet en total premiesum på hele 2 millioner kroner.

– Jeg vet ikke helt om jeg tror på deg, sier rogalendingen betuttet.

– Når går dette på fjernsynet, sa du?

På stedet hvil

På grunn av programlogistikk var det ikke plass til å ta med Ødegård på kveldens tv-trekning. Det var kanskje like greit, for spillebrettet var ikke særlig medgjørlig: Vår mann i Hå ble stående på stedet hvil og avsluttet kvelden med sine 320 000 inngangs-kroner.

Likevel: Han var nå var sikret 320 000 mer enn han hadde da vekkerklokka ringte. Det er da slett ikke dårlig for en ellers ordinær tirsdag?

Ny doning

– Jeg er storfoynøyd! erklærer Ødegård når Norsk Tipping ringer etter trekning. Han er nå sikker på at det virkelig var Norsk Tipping som ringte, og skepsisen er straks lagt til side.

– Det har ikke sunket helt inn ennå, tror jeg, men jeg er så fornøyd atte. Vi har akkurat åpnet en flaske rødvin her, forteller han muntert og viser til kona. De hadde sett trekningen sammen og hatt sommerfugler i magen hele veien.

– Nå blir det ny bil og noe sparing, tror Ødegård. – Dette var kanongøy.

Hvilken bil ser dere for dere?

– Limousin, kommer det leende fra kona i bakgrunnen.

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere vinnere med Extra flaks

Det er ikke bare Extra-kandidaten som overraskes på tirsdagskvelden. Her er flere heldige vinnere:

Første bilde

En mann fra Trondheim ble alene om å komme først til fullt bilde, og sikret seg med det 72 035 kroner i premie. Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

Første ramme

Hele sju spillere, over halvparten fra Vestland fylke, kom sammen over målstreken til første ramme og en premiesum på 17 150 kroner til hver:

 • Kvinne fra Kvinnherad i Vestland, kupong kjøpt på mobil.

 • Mann fra Tysnes i Vestland, kupong kjøpt hos Extra Stord.

 • Kvinne fra Bergen i Vestland, kupong kjøpt på nett.

 • Kvinne fra Bergen i Vestland. kupong kjøpt hos Narvesen Sletten Shopping.

 • Kvinne fra Alvdal i Innlandet, kupong kjøpt hos Joker Alvdal.

 • Kvinne fra Sarpsborg i Viken, kupong kjøpt hos Narvesen Borg Storsenter.

 • Mann fra Indre Østfold i Viken, kupong kjøpt hos Rema 1000 Trøgstad.

Første brett

En kvinne fra Skien i Vestfold og Telemark hadde hellet med seg og tok storeslem på første bilde: Fangsten ble en solo-premie på hele 336 170 kroner.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 spillere. 15. februar ble 23 spillere med i "oppgjøret", slik at hver enkelt fikk med seg 4 345 kroner i tirsdagspremie.

Norsk Tipping gratulerer alle kveldens vinnere!

Nytt premiedryss hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter per kupong (som for eksempel fullt brett og fullt bilde) samt sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat, hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr. Neste trekning er tirsdag 22. februar.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

 • Antall millionærer i 2023: 23

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler