extravinnerhistorie

Kvinnhering ble Extra-millionær hjemme i stua

Det er langt fra alle forunt å se samtlige av tallene som kreves gå hjem i Extra, men i sofaen sammen med kona så han inngangspremien stige sakte men sikkert fra 303 000 kroner til 2 millioner kroner.

TIL TOPPS: En mann fra Kvinnherad fikk en tirsdagskveld helt utenom det vanlige da han endte opp som Extra-millionær.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:16. august 2022Endret:3. januar 2023

Tirsdagens Extra-kandidat var en mann fra Kvinnherad i Vestland. Han var allerede sikret en inngangspremie på 303 210 kroner, og var godt fornøyd allerede da han fikk beskjed både om denne og at han nå hadde muligheten til å bli Extra-millionær.

Spenning i stua

– Dette ble sannelig en gledens tirsdag, utbryter han forundret. Han innrømmet at han gjerne tok et lite premie premieløft dersom tallene på spillebrettet skulle falle seg slik i forhold til trekningstallene.

– Kona og jeg skal sitte her og følge skjelvende med på trekning, forsikret han. 

Det spørs om stemningen i stua ble rett så god, for her gikk det så det suste: alle tall som krevdes for å nå toppen av premiestigen var å finne på spillebrettet, og kvinnhering sikret seg rett og slett full pott på 2 millioner kroner.

Skal i dagboka

– Det føles ikke vondt, humrer den glade vinneren når Telefonen fra Hamar ringer tilbake etter endt trekning. Nå er han Extra-millionær.

– Premien går helst til ungene våre. Det er veldig morsomt, for dette var en innskytelse som jeg fikk i dag. Jeg pleier ikke å spille Extra, forteller kvinnheringen, som leverte kupongen på nett.

– Dette blir noe å føre i dagboka, at jeg har snakket med selveste Norsk Tipping på Hamar, avslutter han fornøyd.

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Extra premier

Det er ikke bare Extra-kandidaten som kan juble etter endt trekning. Faktisk er det over 40 000 spillere som vinner stort og smått hver tirsdag. Her er noen av de heldigste:

Første bilde

Tre spillere kom først til fullt bilde og vant 21 510 kroner hver.

  • Kvinne fra Sel i Innlandet, kupong kjøpt hos Joker Sel.

  • Kvinne fra Orkland i Trøndelag, kupong kjøpt på mobil.

  • Mann fra Bergen i Vestland. Denne kupongen var også kjøpt på mobil.

Første ramme

På første ramme ble det kun én spiller om premien: en mann i 40-årene fra Raufoss i Vestre Toten vant 107 570 kroner på kupongen han hadde kjøpt hos YX 7-Eleven Raufoss.

Første brett

To spillere delte premien for første brett og sikret seg en premie hver på 150 600 kroner.

  • Mann fra Indre Fosen i Trøndelag, kupong kjøpt på mobil.

  • Mann fra Molde i Møre og Romsdal, kupong kjøpt hos Eurospar Skjevik.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles mellom én og 25 tilfeldige spillere. Denne gangen var det 24 spillere som ble trukket ut, og hver av disse endte dermed opp med 4 165 kroner i premie.

Premier hver tirsdag

I Extra har du 16 vinnermuligheter per kupong, samt sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. Neste Extra-trekning er tirsdag 23. august.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler