extravinnerhistorie

Middagsgjest oppklarte mysteriet: Du er Extra-millionær!

Midt i middagsselskapet fikk lillehamringen se at han hadde blitt oppringt av Norsk Tippings vinnernummer. Det var først da en av gjestene spilte av Extra-trekningen han skjønte at det hadde skjedd noe helt spesielt.

EXTRA: Extra-kandidaten sikret seg en pen sum tirsdag kveld. Onsdag fikk han bekreftelsen.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:17. september 2019Endret:2. januar 2023

Først onsdag formiddag fikk vi tak i Lillehammer-mannen som ble trukket ut som tirsdagens Extra-kandidat. Forsøkene vi gjorde dagen før, resulterte ikke i noe annet enn tapte anrop-oppføringer på mannens mobil. Forklaringen er følgende:

- Første gangen dere ringte, sto jeg i dusjen. Da dere ringte litt senere, var jeg travelt opptatt med middagsselskap med flere gjester, sier han. 

Som tirsdagens Extra-kandidat hadde han sikret seg en inngangssum på 258 485 kroner og muligheten til å bli millionær, dersom han hadde hellet med seg. Han var til slutt kun ett tall unna toppremien på to millioner kroner, men likevel ble det en meget pen premieutbetaling - nemlig 1 163 180 kroner.

Ikke "tullkopp" fra Hamar

Det var en svært glad millionær vi fikk i tale onsdag formiddag. Han kunne fortelle at det etter hvert gikk opp for ham at de tapte anropene tirsdag kveld kom fra Hamar.

- Utpå kvelden sa kona: "Nå ringer det fra 625 60 000 igjen. Kanskje det er fra Norsk Tipping?". Da ble jeg ganske skjelven, og litt blek, sier han. 

Middagsgjestene merket en endring i stemningen, og ble dermed involvert i forundringen rundt de tapte anropene. En av gjestene tok fram mobilen og spilte av Extra-trekningen. Da begynte det å gå opp for lillehamringen at det mest sannsynlig var gode nyheter som ventet. 

- Jeg kjenner en tullkopp fra Hamar som kunne funnet på å tulleringe, men etter å ha sjekket kupong og ringt tilbake til vinnernummeret - der jeg fikk en telefonsvarerbeskjed - begynte det å demre.

- Hvordan ble resten av middagsselskapet?

- Det ble kjempehyggelig. Vi måtte ha litt å roe oss på, for å si det slik, svarer en lattermild vinner. 

- Hadde gått i glemmeboka uten sms-varsel

Og onsdag fikk han altså den endelige bekreftelsen - da han svarte på Telefonen fra Hamar. Med familien rundt seg, ble det jubel fra gjengen underveis i samtalen. 

- Vi trenger nok litt tid til å fordøye dette, og hva pengene skal brukes til har jeg ikke rukket å tenke på ennå. Uansett blir det nok en feiring sammen med den nærmeste familien til helga, avslører han. 

Extra-vinneren er for øvrig glad for at han har samtykket til sms-utsendelse fra Norsk Tipping.

- Jeg hadde utgående femukers-kupong på Extra, og fikk sms-varsel om det på mandag. På tirsdag fikk jeg varsel om at femukers på Joker onsdag også hadde gått ut. Da fikk jeg ut fingeren og fikk levert både Extra og Joker. Det hadde nok gått i glemmeboka uten varsel, sier han. 

Det var flere spillere som hadde Extra hell tirsdag kveld

Første bilde

Tre spillere klarte å treffe på første bilde og sikret seg med det 28 940 kroner hver.

  • Mann fra Sandefjord

  • Kvinne fra Sykkylven som hadde kjøpt sitt spill hos Coop Mega Sykkylven. 

  • Kvinne fra Oslo som hadde kjøpt sitt spill hos Snask Kiosk, Sandaker Senter.

Første ramme

Den aller første rammen under tirsdagens trekning var det en person som hadde. Den heldige spilleren, som sikret seg 144 720 kroner, er:

  •  Kvinne fra Snåsa som hadde kjøpt sitt spill hos Coop Prix Snåsa.

Første brett

En heldig spiller var alene om å ha første brett. Det resulterte i en sum på 405 225 kroner til den heldige, som er:

  • Mann fra Trondheim som hadde levert sitt spill hos Extra Grilstad.

Extrasjansen

Extrasjansen er en ekstra mulighet, hvor det befinner seg 100 000 kroner i potten. Denne tirsdagen var det kun en spiller som stakk av med potten og dermed kan ønske 100 000 kroner velkommen inn på konto.

Vi gratulerer samtlige vinnere!

Her kan du se hvem som vant.

Spill Extra her!

PS: Gi 7 prosent av din spillerinnsats til frivilligheten, uten at det går utover innsats, premie eller vinnersjanser. Bli grasrotgiver!

(Vinnersjansen for å bli Extra-kandidaten er 1:360 000 per kupong.)

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler