extravinnerhistorie

Vant over 300 000 Extra-kroner på Sverige-tur

Dårlig mobildekning til tross: Kvinnen fra Narvik fikk seg en skikkelig overraskelse mens hun var på dagstur i Sverige. Hun var blitt kveldens Extra-kandidat.

PÅ REISE: Extra-kandidaten var utenfor Norge med labert signal på mobilen da hun fikk beskjed om at hun var kveldens heldige.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:19. juli 2022Endret:3. januar 2023

Nyheten om at hun hadde blitt trukket som kveldens Extra-kandidat kom overraskende på for en heldig kvinne fra Narvik, av flere grunner.

Vant Extra-premien fra over svenskegrensa

– Men ... er det i dag? Spør hun forundret når hun får beskjed om at hun allerede er sikret 314 775 kroner i inngangspremie.

– Oi, jeg tenkte det var mandag, jeg nå, utbryter hun deretter. 

På stedet hvil

Den heldige fra Narvik var på dagstur i Sverige da Norsk Tipping ringte og hadde noe dårlig dekning. Å selv skulle bli med på tv-sendingen ble derfor vanskelig. Ingen av kveldens vinnertall var å finne på spillebrettet, og det ble dermed ingen forøkelse av premien. Likevel: Over 300 000 kroner ut av det blå midt i sommerferien er nok ikke å forakte.

Det kan se ut som vinneren fra Narvik har mistet dekningen – Telefonen fra Hamar kom i alle fall ikke frem en andre gang tirsdag kveld. Nye forsøk vil bli gjort onsdag.

I mellomtiden: Vi gratulerer!

NYHET: Nå kan du abonnere på ExtraNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere Extra-heldige

Det er ikke bare Extra-kandidaten som sikrer seg en ekstra slant hver tirsdag. Over 37 000 spillere sikret seg premie denne gangen og flere av dem kan trygt unne seg noe ekstra i ferien. Her er de aller heldigste:

Første bilde

En mann fra Namsos i Trøndleag kunne juble etter at han ble alene om første bilde og vant 66 670 kroner. Kupongen kjøpte han på internett.

Første ramme

Tre spillere kom likt til første ramme og sikret seg 37 040 kroner hver:

  • Kvinne fra Elverum i Innlandet, kupong kjøpt på nett

  • Kvinne fra Vadsø i Troms og Finnmark, kupong kjøpt hos Extra Vadsø

  • Kvinne fra Fredrikstad i Viken.

Første brett

To spillere delte premien for første brett og kan gå resten av sommeren i møte med 155 570 kroner hver:

  • Kvinne fra Steinkjer i Trøndelag, kupong kjøpt på mobil

  • Mann fra Nordre Follo i Viken, kupong kjøpt på mobil.

Extra-sjansen

Extra-sjansen, en pott på 100 000 kroner, ble denne gangen fordelt på 12 spillere som vant 8 330 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer!

Trekningsresultatene i Extra finner du alltid her 

Ny Extra-trekning 26. juli

I Extra har man 16 vinnermuligheter i tillegg til sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat. Skulle man her være så heldig å få Telefonen fra Hamar vil man ha sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner. En brukbar inngangspremie er man sikret uansett. Neste Extra-trekning er tirsdag 26. juli.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler