extra

Extra: Får vi november-millionær nummer to tirsdag?

Nesten 40 000 spillere vant store og små premier i Extra forrige uke. 22. november er det igjen klart for trekning, med nye muligheter, og Extra-kandidaten kan som vanlig sikre seg opptil 2 millioner kroner.

FLERE PREMIER: Det skjer mer i Extra enn man kanskje skulle tro. Faktisk inneholder én kupong i alt 16 vinnermuligheter.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:20. november 2022Endret:4. januar 2023

Hver tirsdag blir én tilfeldig Extra-spiller trukket ut som kveldens Extra-kandidat og får med det sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner. I november så langt er det kun én av tre Extra-kandidater (hittil) som har vunnet over 1 million kroner. Kanskje kan vi legge til én Extra-millionær til etter trekning 22. november?

Alltid flere vinnere

Det er imidlertid ikke bare Extra-kandidaten som sikrer seg gjev premie: Alle som får fullt bilde, ramme og brett stikker også av med gevinster, og blir man først kan det vanke solide beløp. I forrige uke var det for eksempel to spillere som fikk første brett og vant 144 185 kroner hver; en mann fra Bergen i Vestland og en mann fra Molde i Møre og Romsdal.

Nesten til topps

Forrige ukes Extra-kandidat var en heldig mann fra Kristiansund i Møre og Romsdal.

– Å hoi oi oi, var kristiansunderen første reaksjon da han fikk beskjeden om at han allerede var sikret en inngangspremie på 291 250 kroner. Mannen fortalte at han leverer tippekupongene sine hver uke, men at beskjeden om Extra-kandidaturet likevel kom som en stor overraskelse.

– Det var sannelig en god nyhet. Nå skal vi følge spent med her, forsikret mannen, som syntes det ble litt for spennende å selv skulle være med på tv-trekningen når tallene ble trukket.

Noe særlig grunn til å være nervøs hadde han imidlertid ikke: To av tallene som ble trukket ut var å finne på spillebrettet hans, og sikret nøyaktige 1 310 625 kroner i premie.

Stemningen var dermed særs god hjemme i stua i Kristiansund da Telefonen fra Hamar ringte opp igjen etter trekning.

– Nei, gubba noa, utbrøt den glade vinneren tvert. – Enn å være så heldig!

Noen premieplaner hadde han ikke klare sånn umiddelbart, men det hadde nok kona og familien, mente han.

– Vi sparer feiringen til helga slik at vi kan feire sammen. Nei, gubba noa. Dette var virkelig en stor overraskelse. Og så på en helt vanlig tirsdag, undret han høyt.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.2 millioner hver tirsdag

Extra er et bingo-lignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen og det trekkes ut en Extra-kandidat hver tirsdag blant alle som har spilt, som får mulighet til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. 

Størrelsen på premien avgjøres ved at det trekkes seks tall. For hvert av disse seks tallene Extra-kandidaten har på sitt spillebrett, jo høyere premie får vedkommende.

I tillegg til denne premien er det flere premier som er basert på hvor mange riktig hovedtall man har på spillebrettet:

  • Første bilde: Vinnes av den som først fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet.

  • Første ramme: Vinnes av de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Bilde: Vinnes av de som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Ramme: Vinnes av de som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Brett: Vinnes av de som har fylt hele spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler