extravinnerhistorie

Millionpremie til den siste Extra-kandidaten før jul

Julen er rett rundt hjørnet, men for en kvinne fra Tinn i Vestfold og Telemark ble også tirsdagen før jul en dag for jubel og feiring. Hun ble nemlig trukket ut som kveldens Extra-kandidat og kunne glede seg over å gå julen i møte med 1 497 385 kroner ekstra på konto.

FØRJULS-«GAVE»: Årets nest siste Extra-kandidat kunne glede seg over en uventet og ekstra fin premie rett før jul.Adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:20. desember 2022Endret:10. januar 2023

Tirsdagens Extra-trekningen resulterte i premiedryss over store deler av landet, der over 20 000 spillere vant stort og smått i den siste Extra-trekning før jul. Den aller gjeveste premien gikk denne gangen til en kvinne fra Tinn i Vestfold og Telemark. Hun ble nemlig trukket ut som kveldens Extra-kandidat og hadde med det allerede før trekningen sikret seg en premie på 332 750 kroner.

Vant på det faste brettet hun deler med datteren

– Neimen oi, sier du det? Så utrolig morsomt, småler den glade kvinnen når Norsk Tipping ringer for å gratulere henne som kveldens Extra-kandidat.

Kvinnen hadde blitt trukket ut på sitt faste brett som hun også deler med datteren.

– Det er et fast brett vi pleier å spille det der. Jeg og datteren min har det sammen, så det var utrolig moro at det var det brettet som ble trukket ut, stråler kvinnen glad. 

Allerede før tv-trekningen var Rjukan-kvinnen sikret en premie på 332 750 kroner, noe hun også var veldig fornøyd med.

– Såpass, det er jo veldig mye penger det også, utbryter kvinnen og ler hjertelig. 

Kvinnen forteller at hun har spilt en del Extra tidligere og er kjent med hvordan trekningen fungerer. Likevel ønsket hun ikke å være med på trekningen selv, men lovet at hun skulle få den med seg på tv.

Mer enn firedoblet premien: - Aldri opplevd maken

Helt til topps gikk det ikke, men det var ikke langt ifra. Kvinnen hadde to av de trukne tallene på sitt spillebrett og økte dermed premien til 1 497 385 kroner.

Det er en meget blid tinndøl som svarer på telefonen når Norsk Tipping ringer tilbake etter tv-trekningen.

– Det gikk bra det her, stråler den ferske Extra-millionæren fornøyd.

Kvinnen hadde fulgt med på tv-trekningen sammen med mannen sin og øvrig familie, og forteller at det ble jubel flere ganger.

– Jeg har aldri opplevd maken. Jeg er helt matt og jeg skjelver. Så utrolig gøy, smiler hun.

Noen konkrete premieplaner har hun ikke rukket å legge enda, men en ting er sikkert:

– Nå skal vi feire jul og kose oss skikkelig, avslutter hun lattermild.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

LES OGSÅ: Tid for en timeout i spillingen? Det kan forebygge problemerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere Extra-fine premier: To spillere vant over 100 000 kroner

Det er ikke bare Extra-kandidaten som gjør det skarpt på Extra-trekningene. Faktisk var det over 20 000 spillere som kapret både små og store premier i trekningen tirsdag 20. desember.

Første bilde

Tre spillere ble sammen om å nå første bilde og innkasserte nøyaktig 22 080 kroner hver:

  • Mann i 50-årene fra Trondheim i Trøndelag. Kupongen hadde han kjøpt på mobil.

  • Mann i 70-årene fra Nordreisa i Troms og Finnmark. Han kjøpte sin kupong hos Spar Storslett.

  • Kvinne i 60-årene fra Modum i Viken. Hun kjøpte sin kupong hos Kiwi 338 Åmot.

Første ramme

En vinner var alene om å ha første ramme. Kvinnen fra Fredrikstad i Viken ble derfor helt alene om premien og kan glede seg over å ha vunnet 110 420 kroner. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Første brett

Én vinner ble det også på første brett. Her var det en kvinne fra Oslo som kapret premien og endte opp med hele 309 175 kroner. Kupongen hadde hun kjøpt hos Narvesen 227 Bogstadveien.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 spillere. Denne gangen var det 20 spillere som ble trukket ut, og hver av de vant dermed 5000 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer alle kveldens vinnere!

Nytt premiedryss hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter per kupong samt sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat, hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr. Neste Extra-trekning er 27. desember. Da er det klart for den siste Extra-trekningen i år. 

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler