extravinnerhistorie

Extra: 1,8 mill. til heldig aurskoging

Det gikk nesten til topps for Extra-kandidaten fra Aurskog, som satt igjen med 1,8 millioner sommerkroner etter tirsdagens trekning.

LOV Å FEIRE: Det er helt klart lov med kake dersom man vinner over én million på tirsdagskvelden - men det må bli senere, for Extra-kandidaten er en travel mann.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:22. juni 2021Endret:3. januar 2023

Extra-kandidaten fra Aurskog-Høland, en mann i 60-årene, hadde full oversikt da da han ble ringt opp før sending tirsdag kveld, og var vel klar over at den var litt forsinket på grunn av Toppserien

- Vi er flere som spiller her, så vi følger godt med. Det hadde ikke gjort noe å vinne 2 millioner, humret han i forkant, selv om han allerede var godt fornøyd med inngangssummen han hadde sikret seg på 400 000 kroner.

Tallene gikk veien, de - riktignok ikke helt til topps, men med flere riktige tall på spillebrettet ble det en pen sluttsum på 1,8 millioner kroner for vår mann i Aurskog.

Begrenset feiring

Det var god stemning ved mobilen i andre enden når Norsk Tipping ringte for å gratulere:

- Dette er den heldige vinneren! 

Tid til å feire ble det imidlertid lite av, da Extra-kandidaten må opp klokken fem dersom han skal komme seg på jobb.

- Hadde jeg hatt nok ro i kroppen så kunne jeg kanskje gitt meg nå, men det har jeg ikke.

Hva han skal bruke pengene på, har han ennå ikke klart for seg.

- Jeg har litt lån å betale ned, og barn som det nok vil dryppe litt på, men ellers står det litt stille akkurat nå. Det har ikke helt gått opp for meg ennå, sier han blidt.

Flere vinnere

I Extra er det alltid flust med premier, og i tillegg til Extra-kandidaten ble det flere som kan se frem til et lite byks på kontoen i disse midtsommertider.

Første bilde:

En kvinne fra Trøndelag ble alene om å få første bilde, og sikret seg 77 675 kroner i premie. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Første ramme

To spillere delte premien for første ramme, og sikret seg med det 64 730 kroner hver.

  • Kvinne fra Nedre Vats. Kupongen ble kjøpt hos Joker Vats.

  • Mann fra Fauske. Kupongen ble kjøpt på mobil. 

Første brett

To spillere ble det også om premien for første brett, og de fikk da 181 245 kroner hver.

  • Mann fra Stord. Kupongen ble kjøpt hos Extra Stord.

  • Mann fra Eidsvoll. Kupongen ble kjøpt på mobil.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Extra-sjansen

På Extra-sjansen på 100 000 kroner, som fordeles på opptil 24 spillere, gikk denne gangen til en kvinne fra Tromsø som dermed sikret seg hele potten på 100 000 kroner alene.

Her tirsdagens trekningsresultater. 

Norsk Tipping gratulerer alle tirsdagens vinnere!

2 millioner hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter i tillegg til sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat. Skulle man her være heldig og ende opp på andre enden av Telefonen fra Hamar, vil man ha sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner. Neste Extra-trekning er tirsdag 29. juni.

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler