extravinnerhistorie

Mann fra Halden til topps i Extra: Vant 2 mill.

Extra-kandidaten fra Halden i Viken hadde allerede sjampanjen framme da trekningen gikk av stabelen, godt fornøyd allerede med sine 203 000 kroner i inngangspremie. Det skulle imidlertid bli mer grunn til å juble...

DRØMMEN: Å se Norsk Tippings vinnernummer er en drøm med små odds, men det er like fullt et faktum at én heldig Extra spiller ringes hver tirsdag. Denne gangen kom million-kandidaten fra Halden.Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:22. august 2022Endret:3. januar 2023

Det er langt fra alle forunt å få en telefon fra Norsk Tipping i løpet av livet, men nettopp dette ble tilfellet for Extra-kandidaten fra Halden. Gratulerer, var beskjeden han fikk: Du er blitt kveldens Extra-kandidat.

– Dette var jammen en hyggelig beskjed å få. Litt av en overraskelse, sier han muntert.

Haldenseren hevdet seg for beskjeden til å være med på tv-sendingen, men lovet at han skulle sitte klar hjemme sammen med kona.

– Og vi skal ha sjampanjen klar. Vi har vel egentlig nok å skåle for allerede, sier han og sikter til inngangspremien på over 203 000 kroner.

Men hva om han skulle greie millionpremien?

– Ja, si det ... Vi er veldig glade i å reise, tenker han høyt; – Det kan fort bli noe der.

Helt til topps

Det gikk så godt som det kunne gå: Alle tallene som trengtes for å nå toppen var å finne på mannens spillebrett, og gleden var stor når Norsk Tipping kunne ringe tilbake etter trekning med 2 millioner kroner i premie.

– Jeg sitter her med tårer i øynene, sier den glade vinneren mens kona ler i bakgrunnen.

– Dette var helt utrolig fantastisk. Det har nok ikke helt gått opp for oss ennå.

Reiseplanene har nå blitt mange, kan han fortelle, men han er litt hemmelighetsfull om hvor turen(e) eventuelt vil gå.

– Thailand har lenge vært et mål for oss, kan han røpe, før han legger til at han spiller lotterispill med jevne mellomrom.

– Jeg har som regel noen fem-ukers inne, og kommer nok til å fortsette med det. Jeg tror faktisk jeg har en inne på Eurojackpot også, så du må gjerne ringe igjen senere, avslutter han lurt.

Vinnerkupongen ble kjøpt på nett.

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Extra premier

Det er ikke bare Extra-kandidaten som kan juble etter endt trekning. Faktisk er det over 40 000 spillere som vinner stort og smått hver tirsdag. Her er noen av de heldigste denne gangen:

Første bilde

Tre spillere kom først til fullt bilde og vant 21 795 kroner hver.

  • Kvinne fra Nes i Viken, kupong kjøpt på mobil.

  • Mann fra Asker i Viken, kupong kjøpt hos Joker Brårud.

  • Kvinne fra Dovre i Innlandet, kupong kjøpt på mobil.

Første ramme

På første ramme ble det kun én spiller om premien: en kvinne fra Nes i Viken vant 108 980 kroner på kupongen hun hadde kjøpt via mobilen.

Første brett

Også på fult brett var det én spiller som var først ute. En kvinne fra Asker i Viken sopte inn hele 305 155 kroner i premie på kupongen hun hadde kjøpt via sin mobil.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles mellom én og 25 tilfeldige spillere. Denne gangen var det 21 spillere som ble trukket ut, og hver av disse endte dermed opp med 4 760 kroner i premie.

Premier hver tirsdag

I Extra har du 16 vinnermuligheter per kupong, samt sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. Neste Extra-trekning er tirsdag 30. august.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler