extravinnerhistorie

Extra-kandidaten vant 786 000 kroner

Det var en heldig mann i 70-årene fra Bodø som trakk det lengste strået og ble Extra-kandidat tirsdag. Mannen endte opp med en premie på 786 065 kroner.

GLAD: En mann fra Nittedal ble Extra-kandidat tirsdag kveld.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:23. januar 2024Endret:24. januar 2024

Som Extra-kandidat var han sikret inngangspremien på 314 425 kroner, men dersom minst tre av seks tilfeldig trukne tall også var å finne på mannens spillebrett under tv-trekningen, ville han sitte igjen med en premie på 2 millioner kroner.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

-Spennende

Da vi ringte mannen før trekningen var han hjemme og hadde akkurat spist. Han ble glad for å høre at vi ringte fra Norsk Tipping og hadde gode nyheter. Bodøværingen var nemlig kveldens Extra-kandidat og var sikret 314 425 kroner i inngangspremie.

– Oi, det hørtes jo veldig spennende ut. Da må jeg nesten se trekninga i kveld, sier mannen.

Vi opplyser om at det på toppen av premiestigen ligger 2 millioner kroner som kan bli hans, og spør hva han tenker om premien, skulle det gå helt til topps.

– Nei, det vet jeg ikke helt. Dette kom jo så brått på, men jeg tenker vel at det hadde vært fint å få betalt ned på lånet nå som renta er så høy. Ellers må jeg tenke meg litt om, sier han.

Slik gikk det

Det ble med et riktig tall for mannen fra Bodø. Med det gikk han et steg opp på premiestigen og fikk en premie på 786 065 kroner.

Da vi ringte mannen opp igjen etter trekningen var stemningen god.

– Takk, det var skikkelig trivelig. Jeg var spent i forkant og håpet selvfølgelig at det skulle gå helt til topps men det var en veldig fin premie, sa mannen om vinnerøyeblikket.

Mannen hadde rukket å gjøre seg noen tanker om premien.

– Vi har jo tenkt på å pusse opp litt, også blir det kanskje en tur til varmere strøk etter hvert, avslutter mannen.

Extra
23. januar 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Extra-fine premier

Det var flere enn Extra-kandidaten som kulle fylle opp kontoen sin med noen kroner tirsdag. Faktisk var det over 59 000 vinnere som vant både små og store premier tirsdag 23. januar – blant andre disse:

Første bilde

En kvinne fra Hamar i Innlandet hadde første bilde og vant 62 925 kroner. Hun hadde kjøpt kupongen sin på Kiwi Utfarten.

Første ramme

En mann fra Indre Fosen i Trøndelag var alene om å ha første ramme og vant 104 875 kroner. Han hadde kjøpt kupongen med mobilen.

Første brett

Det ble også en alenevinner av første brett. En mann fra Modum i Buskerud kan glede seg over 293 655 kroner i premie. Han hadde kjøpt kupongen med mobilen.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på inntil 25 spillere. Denne gangen var det seks spillere som ble trukket ut, og som vant 16 665 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer alle kveldens vinnere!

Nye Extra-sjanser tirsdag 30. januar

Tirsdag 30. januar sparker vi i gang månedens siste Extra-trekning. Som alltid ligger det 2 millioner kroner på lur dersom en heldig Extra-kandidat klatrer til topps på premiestigen.

I Extra er det også 16 andre vinnermuligheter – så her blir det sjeldent kjedelig.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler