extravinnerhistorie

Extra: Over 300 000 kroner på vei sørover

En grå tirsdagskveld ble plutselig ganske så spennende for en heldig mann fra Kristiansand. Han var nemlig blitt trukket ut som kveldens Extra-kandidat.

SOMMERFIN: Slik så det neppe ut i Kristiansand da Norsk Tipping ringte tirsdagens Extra-kandidat. Forhåpentligvis ble nyheten et lysglimt blant regntung skyer.
Norsk Tipping
Publisert:23. mai 2022Endret:3. januar 2023

– Død og pine.

Slik ble første reaksjon fra tirsdagens Extra-kandidat. Mannen i 50-årene fra Kristiansand i Agder kunne knapt tro det han hørte da Norsk Tipping ringte for å si fra om at han burde få med seg Extra-trekningen på NRK2 senere på kvelden.

En inngangspremie på 200 000 kroner var han allerede sikret–nå gjenstod det å se om ikke noen av tallene på spillebrettet hans kunne øke summen ytterligere.

– Jøss. Og jeg som i grunnen er godt fornøyd allerede, sier han noe betuttet.

Han forsikret at han absolutt skulle få med seg Extra-trekningen.

– Kona vet ingenting

Det ble ingen voldsom fart opp premiestigen, men litt flaks hadde Extra-kandidaten igjen: ett tall på spillebrettet gikk inn, og inngangspremien fikk dermed en økning til 375 000 kroner. Det var kristiansanderen godt fornøyd med.

– Jeg har bare vunnet småpenger tidligere, så dette er et solid steg opp på alle måter. Hva jeg skal bruke premien på har jeg ikke klart for meg ennå, men det skal vi nok finne ut av.

Nå gledet han seg til å dele nyheten med kona, som fortsatt var på jobb.

– Hun er nok ikke tilbake før i elleve-tiden i natt. Jeg har ikke fortalt henne noe som helst ennå, sier vinneren, som da altså ville ha litt av en overraskelse på lur for sin intetanende ektefelle.

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

Flere med tirsdags-hell 

Første bilde

Én spiller ble førstemann til første bilde. En heldig mann fra Hamar i Innlandet sikret seg 66 620 kroner. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Første ramme

Én spiller ble det også på første ramme. En heldig mann fra Fjord i Møre og Romsdal endte opp med 109 370 kroner i premie. Kupong kjøpt på mobil.

Første brett

Også på første brett ble det solovinner. En heldig mann fra Kinn i Vestland sikret seg hele 306 235 kroner i premie.

Extra-sjansen

Extra-sjansen, en pott på 100 000 kroner, ble denne gangen fordelt på 23 spillere som vant 4 345 kroner hver.

Tirsdagens resultater finner du alltid her

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige vinnere!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.2 millioner hver tirsdag

I bingo-lignende Extra har du 16 vinnermuligheter per kupong. I tillegg til sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat med muligheten til å vinne opptil 2 millioner kroner, deles det for eksempel ut premie for første ramme, første bilde eller første brett. Samtlige kan fort overstige 100 000 kroner dersom man vinner alene. Alle som spiller har sjansen til å bli trukket ut som Extra-kandidat.

Neste trekning er 31. mai.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler