extra

Hvem sikrer seg premier i sommerens siste Extra-trekning?

Nesten 40 000 spillere vant store og små premier i Extra forrige uke. Tirsdag er det klart for sommerens siste trekning, med nye muligheter for å vinne opp til 2 millioner kroner.

SOMMERENS SISTE: Hvem får en Extra fin avslutning på årets sommer?
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:26. august 2022Endret:3. januar 2023

Hver tirsdag blir én tilfeldig Extra-spiller trukket ut som kveldens Extra-kandidat og får med det sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner. Sju av de tolv Extra-kandidatene hittil i sommer har vunnet over 1 million kroner. Får vi en enda en Extra-millionær etter sommerens siste trekning?

Alltid flere vinnere

Det er imidlertid ikke bare Extra-kandidaten som sikrer seg gjev premie: Alle som får fullt bilde, ramme og brett stikker også av med gevinster, og blir man først kan det vanke solide beløp. I forrige uke var det for eksempel to vinnere som kom over 100 000 kroner i premie: En kvinne fra Nes i Viken vant 108 980 kroner da hun tok prmeien for første ramme, og en kvinne fra Asker i Viken sopte inn hele 305 155 kroner for første brett.

Til topps på premiestigen

Forrige ukes Extra-kandidat var en mann fra Halden i Viken. Haldenseren hevdet seg for beskjeden til å være med på tv-sendingen, men lovet at han skulle sitte klar hjemme sammen med kona.

– Og vi skal ha sjampanjen klar. Vi har vel egentlig nok å skåle for allerede, sa han og siktet til inngangspremien på over 203 000 kroner.

Det gikk så godt som det kunne gå: Alle tallene som trengtes for å nå toppen var å finne på mannens spillebrett, og gleden var stor da Norsk Tipping kunne ringe tilbake etter trekning med 2 millioner kroner i premie.

– Jeg sitter her med tårer i øynene, sa den glade vinneren mens kona lo i bakgrunnen.

– Dette var helt utrolig fantastisk. Det har nok ikke helt gått opp for oss ennå.

Allerede før tv-trekningen var det bestemt at premien skulle gå til reise. Da premiesummen var klar senere samme kveld hadde reiseplanene derfor blitt mange. Extra-millionæren var likevel litt hemmelighetsfull om hvor turen(e) eventuelt skulle gå.

– Thailand har lenge vært et mål for oss, kunne mannen likevel røpe avslutningsvis.

Leverer du Extra fast? Slik oppretter du abonnementNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.2 millioner hver tirsdag

Extra er et bingo-lignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen og det trekkes ut en Extra-kandidat hver tirsdag, som har mulighet til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. 

Størrelsen på premien avgjøres ved at det trekkes seks tall. For hvert av disse seks tallene Extra-kandidaten har på sitt spillebrett, jo høyere premie får vedkommende.

I tillegg til denne premien er det flere premier som er basert på hvor mange riktig hovedtall man har på spillebrettet:

  • Første bilde: Vinnes av den som først fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet.

  • Første ramme: Vinnes av de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Bilde: Vinnes av de som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Ramme: Vinnes av de som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Brett: Vinnes av de som har fylt hele spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler