extravinnerhistorie

Sunnmøring ble Extra-millionær – vant toppremien på 2 mill.

Tirsdagskvelden ble alt annet enn søvnig da en heldig kvinne fra Ørskog i Møre og Romsdal seilte rett til topps i Extra og sikret seg toppremien på 2 millioner kroner.

TIL TOPPS: I denne flotte kystkommunen har en av innbyggerne tatt steget opp til millionær etter Extra-trekning 29. mars.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:29. mars 2022Endret:3. januar 2023

Extra-kandidaten fra Ørskog svarte med klukklatter da hun fikk vite at hun var blitt kveldens hovedgjest. Kvinnen hadde spilt Extra i alle år og dermed sett ikke så rent få kandidater komme og gå med sine spillebrett–nå hadde altså turen kommet til henne.

– Åh, dette blir spennende, sier hun og ler litt til. Noen umiddelbare premieplaner hadde hun ikke på stående fot, men hun skulle så absolutt sørge for å få med seg trekningen på NRK2.

– Det kan du være helt sikker på, du! Jeg skal se den her sammen med mannen min, forsikrer hun.

Rett til topps

Man kan trygt se for seg at det etter denne samtalen ble god stemning for paret hjemme i stua: Samtlige av tallene på kvinnens spillebrett var nemlig også å finne i Extra-rekken, noe som gjorde vår kvinne i Ålesund til tirsdags-millionær.

Nå avslutter hun og mannen tirsdagskvelden med noen extra nuller på vei inn på konto–og oppspilte telefoner fra kjente og kjære.

– Den ene datteren min har allerede ringt for å gratulere. Og jeg som trodde jeg skulle forbli på det første trinnet på premiestigen, utbryter den glade vinneren når vi ringer opp igjen etter trekning.

– Dette er helt utrolig. Nå spørs det om vi kommer til å selge eiendommen her og kjøpe oss leilighet, jubler hun mens en annen telefon begynner å ringe i bakgrunnen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere Extra-vinnere

Det ble solo-vinnere på alle de større Extra-premiene 29. mars:

  • Første bilde gikk til én heldig spiller fra Karmøy i Rogaland. Han vant 68 475 kroner.

  • Første ramme ble snappet opp av en kvinne fra Lillehammer i Innlandet som dermed vant 114 125 kroner.

  • Førstebrett gikk til en heldig fyr fra Namsos i Trøndelag og sikret den nette sum av 319 555 kroner.

Extra-sjansen

Extra-sjansen, en pott på 100 000 kroner, ble denne gangen fordelt på 23 spillere. Disse vant dermed 4 345 kroner hver.

Her er tirsdagens trekningsresultater

Norsk Tipping gratulerer alle tirsdagens vinnere!

Alltid 2 millioner i potten

I Extra har man 16 vinnermuligheter i tillegg til sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat. Skulle man her være heldig og ende opp med å få Telefonen fra Hamar, vil man ha sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner. Neste Extra-trekning er 5. april.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler