extra

Extra: Blir det 2 millioner på tirsdag?

Tirsdag er det klart for Extra-trekning. Det betyr mange vinnermuligheter og 2 millioner kroner i potten for Extra-kandidaten. 

SOMMER: Det er fint vær og gode temperaturer flere steder i landet. Kanskje blir det ekstra hett for noen tirsdag kveld?adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:31. mai 2021Endret:3. januar 2023

Extra er Norsk Tipping sitt svar på det velkjente spillet Bingo, og gir den som spiller hele 16 muligheter til å vinne små eller store premier. I tillegg trekkes det ut en tilfeldig spiller som blir Extra-kandidat og får muligheten til vinne 2 millioner kroner. 

Premie til Hadeland

Sist tirsdag var det en kvinne fra Hadeland som ble trukket ut som Extra-kandidat. Hun hadde bare et tall riktig på  spillebrettet sitt, men ble allikevel nesten millionær med 971 775 kroner i premie.

- Oi, dette var moro! Kan du si summen en gang til, spurte den glade vinneren, som måtte skrive ned tallet når Norsk Tipping ringer for å gi beskjed.

Les mer om forrige ukes vinner her.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. Slik fungerer Extra

Mange er trofaste spillere av Extra og kjenner reglene godt. Er man ny til spillet eller har lyst å teste det kan det være greit med en innføring i regler og begreper. 

I Extra spiller man med et spillebrett med 25 ruter og man vinner ved å være først ute med å fylle ulike deler av brettet. Dette er de ulike formasjonene som gir premie:

  • Første bilde: Vinnes av den/de som først fyller alle de ni rutene i senter av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av den/de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Første ramme: Vinnes av den/de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

I tillegg er det Extra-sjansen hvor det trekkes mellom 1 og 25 spillere som deler en pott på 100 000 kroner. Hovedpremien i Extra går til den som blir trukket ut som Extra-kandidat. Hvor stor premie Extra-kandidaten stikker av med, avgjøres ved at det trekkes seks tall. For hvert av disse tallene vinneren har på sitt spillbrett, øker premien.

Alle disse ulike veiene til premie utgjør til sammen 16 vinnersjanser per spill. 

Neste Extra-trekning er tirsdag 1.juni og kan sees på NRK 2 klokken 18.45. 

Lykke til.


Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler